Egy 16 évest még mindig a szülei kell eltartsanak?
Én nem tudom megérteni ezt a hozzáállást.
Eleve nem a gyerek kérte az életet, nem ő kérte, hogy szüljék meg és tartsák el. Nem tudom felfogni, hogy ilyen mentalitással minek vállal valaki gyereket.
Max azt tudom elképzelni, hogy az ilyen emberek buták, azt hiszik, a gyerek nem lesz drága (ha már a védekezés szerintük az), vagy egyáltalán nem gondolnak bele abba, hogy mivel is jár egy gyerek.
Igen, mert még jogilag kiskorú és valószínű iskolába jár, ergo nem tudná magát eltartani, és a legtöbben nem is elég érettek még arra, hogy elköltözzenek a szüleitől. Nem hiába 18 év a nagykorúság határa.
Szerintem aki gyereket vállal, az vállalja azt is hogy fizeti az ezzel járó költségeket, amíg a gyerek nem lesz munkaképes, ergo van szakmája/diplomája, különben kvázi magára hagyja a gyerekét. Tanulni és dolgozni egyszerre nem lehet.
És egy ilyennek szavazati joga lehet...
Az ilyenek nem mások mint daganatok az emberiségen belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!