Van itt olyan, akivel kivételeztek a szülei? Hogy éltétek meg?
Milyen értelemben kivételeztek veletek? Jó vagy rossz? Úgy értem, hogy előrébb vagy hátrébb helyeztek-e titeket.
Az a helyzet, hogy olyan 8 éves korom óta velem apukám kivételezik. Azt veszem észre, hogy engem jobban szeret mint a nővéremet, sokszor ad pénzt, de csak úgy magától, pedig nem is kérem. A nővéremnek pedig soha nem ad, csak ha nagyon kell. A viselkedésén is látszik, hogy engem jobban szeret. Nem akarok ezzel úgymond felvágni, egyszerűen sosem értettem miért csinálja apum ezt.
Anyukám pedig más..
Anyukám láthatóan nővéremet szereti jobban, neki mindent megad. Jobban odafigyel rá. Én meg akárhányszor próbálok vele beszélni "nem ér rá".(Elváltak a szüleim, apummal élünk nővéremmel)
Nemtudom mit tegyek, mert már kezd elegem lenni ebből az egészből. Azt akarom, hogy a szüleim egyformán tekintsenek ránk. És az a legrosszabb, hogy a nővérem utál is ez miatt, mert apum jobban odafigyel rám..
14/L
te meg utálhatnád mert anyátok rá figyel jobban...
ez hülyeség
nyilván apátok egyedül nevel, nehéz, te vagy a kissebb ezért veled kivételez
anyád meg ezt kompenzálni akarja a nővéreddel
a nővéred meg egy debil ha lassan felnőtt léttére ezen problémázik
Szerintem nincs igazad 2-es válaszolo!
En is anya vagyok és őszintén mondom mindkét lanyomat egyformán szeretem.
Nálunk soha semmiben nincs kivételezes.
A nővéreddel beszélj hogy nem a te hibad hogy az apukád kivételezik veled.es neked ugyanugy rosszul esik az amit az anyukad csinál veled.
Aztan meg közösen elmondhatnátok ugyanezt a szülőknek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!