Van köztetek olyan akit a szülei olyan szakközépiskolába íratták, amit nagyon nem szerettek? Hogyan éltétek meg?
És most harmadikos vagyok, totál ki nyíródva
Mert voltak basztatások, hogy a konyhán annyira nem mentek a dolgok, sőt fele annyira se, mint amennyire kellett volna. Szakácsnak írattak be, de informatikára szerettem volna menni.
Humán egészségügyi suliba írattak be, engem pedig egyáltalán nem érdekelt az egészségügy. Teljesen más irányban tanultam végül tovább.
Gondolj arra, hogy már csak másfél éved van, érettségi után meg tanulhatsz az informatika világában tovább.
Hát ez elég sajnálatos, mély nyomot fog hagyni benned, ha nagyon lelkis vagy.
Póbáld az informatikát önállóan tanulni, sok jó könyv van. Ha továbbtanulsz, akkor talán sikerülhet a felvételi. Ha nem akkor is próbáld magad továbbképezni egyedül! Vagy menj ki külföldre és próbálj tandíjra gyűjteni, vagy ott tanulni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!