Viola Zobor kérdése:
Kérhetek segítséget, tanácsot, javaslatot egyre kilátástalanabb (család? ) jogi ügyemben? . Járom a hivatalokat, nem sok sikerrel .
Figyelt kérdés
Családi házamhoz építkezett egyik lányom az engedélyemmel 2006-ban. Így bővűlt építményükkel az ingatlan .ami ezáltal osztatlan is lett , a család is bővült az évek során plusz 3 unokával . Mára mindent ők használnak azon két helyiségen kívül amiben élek . 26 éve elvált férjem a közelmúltban felbukkant , egyre gyakrabban Náluk alszik -eszik-tisztálkodik ...engem a félelemmel vegyes irtózat tölt el a láttán ( Nehéz, keserves válásunk volt. )Kérdésemre Lányom sajnos egyre agresszívabban hozza a tudomásomra ha nem akarom , akkor is az apját magához veszi ,és télre bizony gondoskodjak róla , mert nem győzi a három gyerek mellett ....próbáltam vele átbeszélni , lehetetlent kíván ,ez az ember 25 évig élt egy hölggyel,hogy most otthontalan lett , hát ne legyen már a mi gondunk a további sorsa , nem beteg , van jövedelme . Ami nagyon bánt ,az a tiszteletlenség felém ,magánéletem nulla ,hogy egyedül neveltem ,mindenféle támogatás ,gyerektartás nélkül , hogy is emlékezne 9-10 éves volt a válásunkkor . Több eredménytelen beszélgetés , majd kilökdösött mivel én magánlaksértem őt ,apját mindenképp hozzám rakja mert a nevem , a régi asszonynevemre hivatkozva képen röhögött a gyermekem ! ( sajnos) ha meg nagyon ellenkezem elvitet gyogyóba. Most a napokban visszavettem a lánynevem , itt tartok , így aztán adatváltozások során a földhivatalba is betekintettem ....a lányomék építménye nincs a tulajdoni lapon ...vajon joga van az apját ide venni ? aki egy idegen ember Nekem , sőt eddíg lányomék se tudtak sokat hollétéről . Elnézést a sok szövegért ( pedig ez csak egy töredék )2017. jún. 19. 08:18
11/11 anonim válasza:
Add el a házat! Komolyan. Aztán mehetnek együtt csövezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!