El fogják tiltani a barátom?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz lett a bizonyítványom,de nem mondtam el a rossz jegyeket évközben. Vasárnap évzáró és ha anyukám meglátja el fog tiltani a barátom tol. Mit csináljak?2017. jún. 16. 09:13
2/25 A kérdező kommentje:
És azt gondolod ezzel jobban fogom érteni a fizikát?
2017. jún. 16. 09:20
3/25 anonim válasza:
Hát jobb lenne ha magadtól mondanád meg, mielőtt ott szembesül. Legyél szépen bűnbánó, mondd meg,hogy javítani akarsz. Szeretnél magántanárt, hogy fizikából korrepetáljon, ha kell vállalsz diákmunkát, hogy segítesz kifizetni. A fizikát egy jó tanár eltudja magyarázni. Az elméleti része nem nehéz, ha azt egyszer megérted jó szemléltetéssel, az már fél siker. Aztán csak a számtani rész van ott, az meg oda figyelés. Szerintem ha az elméletet megtanulod, megérted és esetleg a számolásban hibázol is néha, a 3-as simán meg van. Az sem fényes, de arra lehet építeni.
4/25 A kérdező kommentje:
Végre valaki normális.koszonom! Ez a baj hogy hármas lett a fizika.
2017. jún. 16. 09:42
5/25 anonim válasza:
A 3-as, nem nagyon rossz. Persze ez már csak utólagos fényezés, szerintem simán megbuktál.
6/25 anonim válasza:
Anyukád egész évben nem ment szülőire ?
E naplója nincs a sulinak ?
Ha egész évben nem kérdezte , hogy haladsz , nem írt alá ellenőrzőt annyira szerintem nem fogja érdekelni a hármasod .
De ha úgy érzed van félnivalód jobb ha előre felkészíted , ne ott szembesüljön a rossz jegyeddel :)
7/25 A kérdező kommentje:
Tényleg hármas lett. E naplónk nincsen, az ellenirzobe meg nem írtam be a rossz jegyeket.ugy voltam vele ki tudom javítani és nem akarom megbántani most még rosszabb lett a helyzet
2017. jún. 16. 10:41
8/25 anonim válasza:
Remélhetőleg tanultál az esetből, és jövőre nem titkolod el a jegyeidet! Hidd el, akkor rosszabb! Inkább legyél őszinte, és addig javíts amíg tudsz, mint hogy utólag szánd-bánd a lustaságod! Hány éves vagy?
9/25 anonim válasza:
Hányadikos Vagy? Hol akarsz továbbtanulni? Mert,ha olyan helyen ahol kell a fizika, akkor muszáj lesz javítani. Másból is lettél 3-as vagy rosszabb? Ha csaka fizaka 3-as a legrosszabb jegyed, akkor ne félj a szüleidtől. 3-as voltam.
10/25 A kérdező kommentje:
Szinte minden hármas lett....:( Volt kiserettsegi az viszont ötös irodalom meg töri. Óvónőnek készülök. Most megyek 11be
2017. jún. 16. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!