Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El fogják tiltani a barátom?

El fogják tiltani a barátom?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz lett a bizonyítványom,de nem mondtam el a rossz jegyeket évközben. Vasárnap évzáró és ha anyukám meglátja el fog tiltani a barátom tol. Mit csináljak?

2017. jún. 16. 09:13
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
3eve vagyunk együtt.nem miatta nem tanulok
2017. jún. 17. 09:17
 22/25 anonim ***** válasza:
Miért nem tanultál többet? A barátod nem tudott volna segíteni?
2017. jún. 17. 10:20
 23/25 A kérdező kommentje:
Lusta voltam.inkabb takarítok mindent megcsinálok helyette. Tudott volna segíteni csak nem kértem meg rá
2017. jún. 17. 12:41
 24/25 anonim ***** válasza:
Na mi történt?
2017. jún. 18. 14:32
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem tiltották el, megbeszéltuk ,hogy többet kellett volna tanulni. Nyilván nem dicséretek meg érte. Össze szedem magam és javitok. Legkésőbb jövő májusig meg csinálom a nyelvvizsgát és szorgalmasabb leszek. Nagyon megijedtem, hogy elveszítem a barátom a lustasaggom miatt,de talán mindenki megérdemli az új esélyt.
2017. jún. 18. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!