Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El fogják tiltani a barátom?

El fogják tiltani a barátom?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz lett a bizonyítványom,de nem mondtam el a rossz jegyeket évközben. Vasárnap évzáró és ha anyukám meglátja el fog tiltani a barátom tol. Mit csináljak?

2017. jún. 16. 09:13
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igyekeztem tanulni de mindig o rá ér még...És csak huztam az időt.most meg fosok.magamnak kerestem de nagyon félek.
2017. jún. 16. 11:41
 12/25 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen eredményekkel óvónőnek? Kapd össze magad, az én gyerekemet egy művel nő tanítsa, ne aki végig bukdácsolt.
2017. jún. 16. 11:44
 13/25 anonim ***** válasza:
54%
Hát kapd akkor magad össze, mert ha ezt 3-asokkal bírod, akkor a fősulit sem fogod bírni. Csak egy zh-ra annyit kell tanulni, mint az egész érettségire. Az, hogy a kisértettségi megírtad így ennyire, az szép, de nem bízd el magad. Nem hiszem, hogy buta vagy csak lusta. Tanulj meg tanulni gyorsan. Vannak tanulástechnikák stb. Tudom most nem hiszed el, és ilyen blabla felnőtt duma, de a legfontosabb, hogy legyen szakmád, lehetőleg majd több is.
2017. jún. 16. 12:19
 14/25 A kérdező kommentje:
Teljesen igaz minden.lusta vagyok tanulni. Bánom nagyon. Helyre fogom hozni csak ne ez legyen a büntetés.bamrit megcsinálok
2017. jún. 16. 12:32
 15/25 A kérdező kommentje:
Anyukámtol megértést várok, és szerintem nem azzal leszek szorgalmasabb, hogy megtiltja hogy találkozzunk. Logikusabb lenne, ha esetleg akkor szeptembertol azt mondja kevesebb csavargas és ha tényleg jók a jegyek akkor mehetek.
2017. jún. 16. 12:36
 16/25 A kérdező kommentje:
11:44 sosem buktam meg
2017. jún. 16. 12:37
 17/25 anonim ***** válasza:
42%

Megértést? Ugyan, mire fel? Egy dolgod van gyerekként: tanulni, és azt nem teljesítetted.

Én nem tiltanálak el nyáron, mert mi értelme, de évközben maximum egy napot találkozhatnátok és pont.

Ha már szétteszed a lábad, legalább a suliban teljesíts, egy, kettő, én nem örülnék, ha a gyerekem óvónője egy tudatlan nő lenne.

2017. jún. 16. 14:08
 18/25 anonim ***** válasza:

Én nem tiltanám el tőled, de mivel te nem teljesítetted a kötelességed gyerekként én se teljesíteném szülőként, tehát nincs nyáron zsebpénz, pénz szórakozásra. Mehetsz dolgozni, amit megkeresel arra költöd amire akarod, de annyit kötelező lenne dolgoznod hogy a heti két magántanárt kifizesd saját zsebből. 10.ben ez eléggé borzalmas eredmény, főleg hogy tovább szeretnél tanulni. Ha ilyen marad a tanulási morálod egyetem közelébe se fogsz kerülni. Meg kell értened hogy magad miatt tanulsz, nem a szüleid vagy a pasid miatt. De az biztos hogy pl ottalvás nem lenne, és eléggé intenzíven be kellene segítened az otthoni teendőkbe is. Szeptembertől pedig lecsökkenteném a pasival töltendő időt heti kétszer három órára egészen addig míg nem javulnak a jegyeid lényegesen.

Ez az egész egyedül a te hibád, ha tudod hogy nem megy a fizika akkor még időben kellett volna szólni hogy keressetek tanárt.

2017. jún. 16. 15:06
 19/25 A kérdező kommentje:
Hetente 2x találkozunk szombaton meg vasárnap.es akár mennyire hihetetlen nem feküdtem le vele :)
2017. jún. 16. 18:44
 20/25 anonim ***** válasza:
Figyelj! Én kb ugyanilyen voltam mint te. Ha újra kezdhetém akkor tanulnék, a sulis pasik sosem maradnak meg hosszú távon és nem érnek annyit, hogy elszúrd a jövőd. Ha ezt nekem valaki anno normálisan elmondja, akkor nem itt tartanék ahol...
2017. jún. 16. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!