El fogják tiltani a barátom?
Megértést? Ugyan, mire fel? Egy dolgod van gyerekként: tanulni, és azt nem teljesítetted.
Én nem tiltanálak el nyáron, mert mi értelme, de évközben maximum egy napot találkozhatnátok és pont.
Ha már szétteszed a lábad, legalább a suliban teljesíts, egy, kettő, én nem örülnék, ha a gyerekem óvónője egy tudatlan nő lenne.
Én nem tiltanám el tőled, de mivel te nem teljesítetted a kötelességed gyerekként én se teljesíteném szülőként, tehát nincs nyáron zsebpénz, pénz szórakozásra. Mehetsz dolgozni, amit megkeresel arra költöd amire akarod, de annyit kötelező lenne dolgoznod hogy a heti két magántanárt kifizesd saját zsebből. 10.ben ez eléggé borzalmas eredmény, főleg hogy tovább szeretnél tanulni. Ha ilyen marad a tanulási morálod egyetem közelébe se fogsz kerülni. Meg kell értened hogy magad miatt tanulsz, nem a szüleid vagy a pasid miatt. De az biztos hogy pl ottalvás nem lenne, és eléggé intenzíven be kellene segítened az otthoni teendőkbe is. Szeptembertől pedig lecsökkenteném a pasival töltendő időt heti kétszer három órára egészen addig míg nem javulnak a jegyeid lényegesen.
Ez az egész egyedül a te hibád, ha tudod hogy nem megy a fizika akkor még időben kellett volna szólni hogy keressetek tanárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!