Jó ötlet koleszba menni vagy oldjam meg máshogy?
A szüleim elváltak és most anyámon kívül két féltestvéremmel és nevelő apámmal élek aki nem épp a legkedvesebb ember.Kezd belőle elegem lenni mert mióta itt van,folyton bátyámat ugráltatja és engem szid és aláz meg mindenért.Anya persze nem csinál ez ellen semmit.Ma reggel telt be a pohár amikor korán reggel felébresztett mert tegnap előtt a ház előtti gyomlálásom után ott maradt 3 kis hajtás,és ezért röhögött rajtam a családom előtt.Akárhogy próbálom figyelmen kívül hagyni a szemétkedéseit nem megy.Egyik barátom mondta hogy esetleg ha koleszos lennék nem-e lenne jobb.Van a sulimnak egy kollégiumi épülete,belül még nem jártam de elég jól néz ki.Szeptembertől leszek 9-es,nyelvi tagozatos.Menjek koleszba vagy oldjam meg máshogy?Az igazi apámhoz nem merek menni mert alkoholista és ki tudja mit csinálna velem.Ha valaki olvassa és esetleg koleszos,mi a tapasztalata?Jó ott lenni,kedvesek az emberek?
Válaszokat előre is köszönöm
15/L
#2 15 km-re lakom a várostól és busszal szoktam bejárni.Gondolom akkor felvesznek.
A többi választ nagyon köszönöm és még át fogom gondolni :)
A kollégium az jobb meg rosszabb is. Embertől és kollégiumtól függ. De ha ilyenek az otthoni körülmények érdemes lenne megpróbálni.
De az is lehet hogy a kedves új apád pont erre játszik.
Az alkoholista opciót sem javasolnám.
Anyáddal próbáltál meg ezekről beszélni? Mit gondol ő a dolgokról?
Megint köszönöm a válaszokat :D
Amúgy az változtat a helyzeten ha vallásos suliba járok?Evangélikus a suli és emiatt szigorúbbak is a tanárok.A koleszban attól lehetnek mások az emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!