Mit tegyek apámmal? Jó ötlet feljelenteni?
Apa alkoholista, szinte minden nap részeg. Ha nagyon berugik, ránktámad, ok nélkül ütöget meg ordibál. A házból ki nem enged, csak iskolába. Folyton hazudik, hogy majd vesz új házat (ami már kéne, mert mamámékhoz költöztünk miatta..).
Ma volt egy eléggé nagy vita: felkelt kikapcsolta a tvt (3 an néztük, anya is) mert ő nem tud aludni, amikor egész nap azt csinálta..
Felkelt, meg próbált összeverni, de sikerült meglökjem. Onnan már anyámmal vitázott..
A mai után nem tudom mit tegyek.. Mióta élek, ez van. Már kb megszoktam...
Szerintem ha anya nem lenne, már nem élnénk a 4 kistesómmal, mert sokszor volt ilyen story..
Mit tegyek vele??
Csak nem mererem nagyon :(
Kösz a választ am.
Ok: Feljelented. Utána mi lesz??
Nem ez a megoldás.
A megoldás az, hogy anyud elválik tőle, páros lábbal kirúgja, és az 5 gyerekkel új életet kezd.
"Véletlenül" esett már el úgy, hogy majdnem kórházba került. :)
#6, nem tudom mit szeret apámban..
Jó anya ő, csak nem akar válni :/ :(
Anyukád miért nem lépett még semmit az ügyben? Neki kéne ezzel foglalkoznia, nem neked, te még gyerek vagy, azért az ő viselkeése sem normális.
Anyukádnak van munkája? Keres annyit, hogy fenn tudjon tartani titeket ha szétmennek? A Mamáék kinek a szülei? Ők mit szólnak a dologhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!