Hogyan tudnék segíteni anyunak? Van valami ötletetek?
Mostanság anyukám nagyon szomorú. Azt hiszem, depressziós. Munkanélküli, és úgy érzi haszontalan. Rossz érzés így látni, szeretnék segíteni, de nem tudom, hogyan deríthetném jobb kedvre.
Van valami ötletetek?
mitől ilyen?
mennyi idős vagy?
24F
Hogyha nincs non-stop munkád vidd el őt vásárolgatni,sétálni,menj vele olyan helyekre amit ő is szeret.Beszélgessetek a "régi szép időkről",ne hagyd sokáig egyedül.
1-2 hónap múlva biztosan jobban lesz!
Szia! Az én anyukám is ugyan így van eléggé maga alatt volt annyira, hogy ő öngyilkosságot kisérelt meg!
Persze nemtudom neked mi a gond így családon belűl stb... De azt tudom tanácsolni, hogy mindenképpen ha van kutyusotok vigyétek sétálni és mindenképp biztasd mindennel meg, hogy ott vagy neki nincs egyedül úgy segíted most mint ahogy ő nevelt téged!!
Fontos az empátia a megértés érezze, hogy valakinek a világot jelenti! Rengeteg közös programot tudtok szervezni nemtudom hány éves vagy de pl ha már segít a tanulásba az is tökéletes! Főzzetek együtt stb..
Én 17 éves vagyok pokol amit átélek senkinek nem kívánom anyukám most is korázba van a fentiekben említett miatt... De leges legfontosabb, hogy légy nagyon nagyon erős!! ÉS HA NINCS MÁS MÓDJA MINDENKÉPPEN FORDULJON PSZICHOLÓGUSHOZ!!!!!!!! Fontos előzd meg azt amit az én anyukám elkövetett mert nem kapott segítséget...
17/L
Öleld meg, és bízz benne.
Ő a felnőtt.
Meg kell oldania úgy, hogy megérted Őt.
Most te támogasd, mert valószínűleg pont csak egy ölelésre van szüksége, hogy ismét megerősödjön.
Bízz benne és Neked meg nyugi.
Szia!
Megbízható,és kizárólag közvetlen baráti körödben négyszemközt kérdezősködj a barátaid szüleinél anyukádnak megfelelő elfoglaltság lehetőségekről...
NEM a barátaidtól hanem a szüleiktől!!!
Több szem többet hall...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!