Hogyan hozzam ezt fel anyunak? (sminkeléssel kapcsolatos) 14l
Kérlek,ne szóljatok be,hogy minek sminkelek,járjon már a tanuláson az eszem stb.
Szóval olyan hatodik félév óta sminkelem magam.Viszont 11 napja szülinepom volt,és még anyuval nem voltunk ajándékot választani(nem tudja mit szeretek és egyéb okok miatt)
Arra jutottam,hogy nem akarok ilyen kínais izéket használni,ezért szétnéztem egy kicsit krémmánián,hogy mi kapott pozitív értékelést,és hasonló ár kategóriába van. Csak az a baj,hogy anya nem hajlandó bemenni egy drogériába se.Hogy győzhetném meg?14l
Szia!
A felnőttek nem szeretik ha követelőzünk, szóval szépen vezesd rá a dologra.
Pl, gondolom Nektek is dobnak be újságokat, meg most vannak ezek a Joy napok, ott is vannak a kuponok, amiken szerepelnek sminkcuccok is. Ezeket hagyd ott "véletlenül" az asztalon.
Meg valami ilyesmit is mondhatnál neki:
-Figyelj, anyu. Olvastam a neten egy cikket, és azt írták, hogy a kínais sminktermékektől tönkremegy a bőr. Néztem ezen az oldalon, hogy miket ajánlanak, és megtaláltam ezt(mutasd meg neki). Esetleg lehetne róla szó, hogy szülinapomra utólag megkapom?
Hirtelen ennyi jutott eszembe, sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!