Thyra31 kérdése:
Mennyi esélyem van az apja ellen, hogy a bíróság nekem ítélje a lányomat?
Figyelt kérdés
Tanácsot kérnék, hogy most van egy folyamatban levő tárgyalásom gyermekelhelyezésben. Mikor a kislányom 1,5 éves volt szét mentünk az apukájával a bíróság hozzám ítélte a kislányt. Éltünk lent vidéken dolgoztam próbáltam kialakítani a gyermekemnek az egzisztenciát amit sikerült is, de én még többet akartam neki adni ezért megbeszéltem édesanyámmal, hogy maradjon nála a kislány. Felköltöztem a fővárosba ennek 3 éve és azóta is azon a munkahelyemen vagyok stabil fizetéssel ami már nagyon jónak mondható és közben férjhez is mentem! Szóval azon dolgoztam, hogy itt megteremtsem a lányomnak a még jobb életet. Felszeretném hozni most már a lányomat ide hogy újra együtt éljünk, bár iskolába jár és édesanyám kiválóan neveli! De közben az apja azt állítja hogy én lemondtam a lányomról ami nem igaz! Ezért most pereskedünk a gyermek elhelyezésében. Most meg fogják hallgatni a gyereket és az édesanyámat a bíróságon plusz még szakvéleményt kértek az iskolájából is! Nekem mindig a gyermekem érdeke és a kis lelke volt az elsődleges ezért próbáltam és próbálok úgy cselekedni, hogy neki a legjobb legyen! A férjemmel nagyon jó a gyermekem viszonya nagyon szeretik egymást! Az apukája ki szeretné vinni őt külföldre hogy ott éljen vele, de a lányom nem szeretne ott élni életvitelszerűen! Szereti az apukáját szeret kint lenni ( nyaralni) nála de kint élni nem szeretne!2017. jún. 12. 10:41
31/36 anonim válasza:
Ez az, az itt a baj, anyuka már rég megoldott mindent, csak éppen a gyerek csak most jut eszébe, hogy ja az is kellene már. Gondolom Apuka ahogy megoldotta az életét , Ő egyből jelentkezett a gyermekért, most anyukának is eszébe jutott, hogy neki is kellene. Eddig meg szépen elvolt, a pénzkereséssel, karrierrel, pasizással, élte világát, hét közben semmi dolga nem volt a gyerekkel. Úgy kezelte, mint a kishúgát.
32/36 ranger123 válasza:
egy mocskos KUr**va vagy ,ne fényezd magad
33/36 ranger123 válasza:
jelenlegi ferjed helyébe elgondolkoznak rajta,hogy eljek-e "veled"
34/36 ranger123 válasza:
az ilyenekböl sosem lesz asszony...ilyennek csak a sarokra valók
35/36 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a dolog, hagyjátok egyszerűen ott továbbra is a mamánál. Én egyikőtöknek sem ítélném, neki a mama az elsődleges családja, kár lenne onnan kiszakítani, megbolygatni az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!