Mennyi esélyem van az apja ellen, hogy a bíróság nekem ítélje a lányomat?
Kerdezo, nem bantasbol, de vannak anyak, akik egy szal semmivel menekulnek a gyerekukkel, anyaotthonba vagy a hid alá, DE semmi penzert nem valnak meg a gyerekuktol. Ez nem lesz jo pont a birosagon ezt el kell fogadnod.
En is eljottem kettovel, 1 ev szar volt de utana mar rendezodott, de veluk voltam vegig. Jobb volt nekik igy, mint hetekre honapokra lepattintva.
Az erzelmi biztonsagot TE nyujtod mint anya jo esetben, azt kell ereznie a gyereknek es ha Te otthagytad hosszu idore anyukadnak, lehet barmilyen jo nevelo, akkor is serul ez a biztonsagerzete.
Milyen sötét emberek vannak.
Adott egy totyogós gyerek, akinek szétszakad a világa, ritkan fogja látni az apját. Ahelyett, hogy az anyja megpróbálná ezen átsegíteni, lelép egy kis pluszpénzért és pasiért. Egy biztos pont maradt a gyerek életeben és te azt is elvetted. Naná, hogy idegebeteg az apja és magához akarja venni a kicsit.
A kisgyerek le se tojja, mennyi pénz van, milyen ruhákban jár. Majd 4-5 évesen kezd neki feltűnni a dolog.
A próbaidő lejárta után kellett volna magadhoz venned.
Én is csináltam volna ilyet, de minimum egy 4 éves gyereknél. Minden reggel és este felhívtam volna a 3 hónap alatt, amíg letelik a próbaidő, hétvégente pedig hazautaztam volna hozzá, vagy ő hozzám a nagyival, az olcsóbb.
Gondolom te nem így tettél. Pedig ugyanaz az ország, 2-3 óra alatt bármelyik sarokba elvisz a vonat pestről.
Elhagytad azt a kicsit.., én a bíró helyében az apának ítélném, ha adottak a körülményei, de úgy, ha megoldja, hogy havonta egyszer láthasd.
Nem tudom mekkora a gyerek, de ha alsós, ebben a korban a fogorvos ellen is tiltakoznak, pedig jót tesz nekik. Megtanul egy nyelvet, jó iskolába járhat. Most nem fontosabb a magasabb életszínvonal? Csak addig kellett a gyerek érdekeit nézni, amíg neked is vacak volt?
Magadért léptél le, önző voltál. Most is itt tartanád a gyereket, ugyanolyan önző vagy.
"de hülyék itt egyesek... anyának felróják hogy otthagyta de az apának nem? 1:1..."
Hidd el, itt az apukák is kapják az ívet, ha olyan történet van, hogy lelépett. A bíróság az esetek nagyon nagy részében az anyukának ítéli a gyereket. Ez sokakat felháborít, de az igazság az, hogy ezen apukák nagy részének esze ágában sincs elvinni magával gyereket. Lemondanak róla, mintha csak egy hörcsögről lenne szó, akivel nincs kedvük naponta foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!