Milyen oldalról fog itélkezni a biróság 4 - 1 ellen esetén?
bővebben annyiban fejteném ki a kérdést:
nagyon gyakori családi veszekedések, erőszakodskodások alakulnak ki a családunkban, emellett a nagybátyjám az aki olajat tesz a tűzre minden látogatása során: minden alkalommal beszólogat az apám, anyám, öcsém, és a nagybátyjám.
verekedés veszekedés a második (2éves) kicsiöcsém szeme láttára történik meg.
a mai story: a papa előtte kioktatott, majd a nagybátyjám hatására pedig egy felmosórudat tört rajtam szét
majd pedig kiviharzott, visszajött, mostmár ököllel utött szinte a ruhát széttepte rajtam, poharat a fejem törte össze majd életveszélyesen megfenyegetett, hogy még 1 balhé lesz esküsik hogymegöl, jobban mondva leszúr
a kérdés az hogy erre válaszként azt mondtam hogy fel fogom őket jelenteni, csak sajnos ahhoz én kevés vagyok
vmiféle jogi úton eljárást lehet kezdeményezni ellenük?
MINDIG VÁLTOZÓ A HELYZET, MEGELÉGELTEM HOGY ÁLLANDÓAN IGÉRGETNEK MEG A SZEMEMBE HAZUDNAK, MEGHÁT TUDJÁTOK A ZSEBPÉNZ ISD HUNYÓ VOLRT
5000/ HÉT
EBBŐL 3000 MATEKTANÁR
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!