Anyámék miért nem tűrik ha elmondom az igazat? Mit tegyek ez ellen?
Például :
Elmondom nekik,hogy mit nem csinálnak jól, akkor én vagyok a rossz,meg kinevetnek, meg hogy milyen hülye vagyok.
Nem szoktam nekik az érzéseimet sem elmondani, mert ha valamit mondok akkor hülyének néznek vagy kinevetnek.
Nem is bízok meg bennük, nagyon zárkózott vagyok, emiatt senki előtt sem nyílok meg, mindent megtartok magamnak. 14 /lány
Biztos, hogy kinevetnek? Nem csak vicceset mondasz?
Tanulj meg nevetni magadon, ennyit tehetsz.
A kislányom is mond dolgokat arról, ahogy a világot elképzeli, sokszor nevetünk. Meg kellett értetni vele, hogy nem rajta nevetünk, hanem vicceset mondott.
kedves 1# menj máshova bosszankodni
kérdező: ne félj beszélni az érzéseidről. ha a szüleid kinevetnek,nem vesznek komolyan, akkor más rokonaidnak,barátaidnak mondd el. de ne tartsd magadban,annál rosszabb nincs. legalább írd ki magadból a gondjaidat,sokszor segíthet!!!
egyébként azon változass szerintem,hogy "kioktasd" a szüleidet. mert ez tényleg tiszteletlenség,bár függ attól,hogy mi a pontos helyzet
Nagyon sok tényezőt nem veszel figyelembe, de vélemény helyett ítéletet mondasz. Kicsit összekevered az őszinteséget a bunkósággal.
Ami szerinted jó az másoknak nem biztos, hogy az.
Plusz vannak primitív emberek akik úgy gondolják, hogy bizonyos kor alatt nincsenek problémák, tudás vagy érzések.
2. vagyok
azóta már törölték az eredeti első hozzászólást,aki szerint egy éretlen kis csitri ne okoskodjon. neki írtam, természetesen nem a mostani első hozzászólónak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!