Anyámék miért nem tűrik ha elmondom az igazat? Mit tegyek ez ellen?
Például :
Elmondom nekik,hogy mit nem csinálnak jól, akkor én vagyok a rossz,meg kinevetnek, meg hogy milyen hülye vagyok.
Nem szoktam nekik az érzéseimet sem elmondani, mert ha valamit mondok akkor hülyének néznek vagy kinevetnek.
Nem is bízok meg bennük, nagyon zárkózott vagyok, emiatt senki előtt sem nyílok meg, mindent megtartok magamnak. 14 /lány
40-50 év alatt..
Nem értik meg,hogy ma nem olyan a világ, mint mindig milyen akkor volt...
Lehet nem tudom akkor mi hogy volt, de ők sem tudják, hogy most milyen fiatalnak lenni
Az az igazság, hogy lehet bármennyire is igazad, mivel 18 év alatt vagy, itt is mindenki csak csúfolni fog, meg beszólogatni.
Ha meg elmúlsz 18, akkor már lehetsz akkora bunkó, utolsó paraszt, amilyen csak akarsz, akkor már felnőtt vagy, a felnőttnek pedig mindig igaza van, akkor is, ha nincs.
(Mondom ezt felnőttként, mert ledöbbent, hogy a gyerekeket itt mindig támadják és nem segítik. Gondolom, a leggusztustalanabbak közületek szülők. Így szokott lenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!