Anyám meghibbant. Mit tegyek?
Fáj a torkom, ezért ki van szárad a a szám.
Erre elkezdi nekem, hogy "habzik a szád, drogozol".
Ez a nő nem normális, ha még visszaszólok, akkor is mondja. Soha nem volt közöm ilyenekhez, de ő látja, hogy "habzik a szám". Egyáltalán ilyen beteges marhaságok hogy jutnak eszébe...
Teljesen kiidegel. Egyáltalán nem ismer, ha ilyen dolgokat feltételez rólam. Attól félek, hogy meghallják valaki, aztán elhiszi.

Akkor tényleg léteznek ilyen emberek.
Ha már felkelek éjszaka, akkor már megy, hogy nem tudok aludni, adja az altató játék stb.
Ugyanez, kitalált rólam dolgokat. Imád szapulni, főleg apámmal együtt.
Ha egy versenyen már második vagyok, megállapodások a világ. Szeret pusztítani, ha látja, hogy kiborulok, akkor még jobban.
A kitűnő tanuló lányának meg bemagyarázza, hogy semmit nem ér. Hazudozó, elázott, kiidegel. Képes hónapokon át engem szidni, a legjobb programunk. Én sajnos védekezni nem tudok ellene, nem tudom megvédeni magamat.
De ő csak "aggódik", "kétségbe van esve". Ezzel tönkreteszi, az nem baj.

Igen, tényleg léteznek ilyen emberek, mert az én anyám is ilyen mint a #12-é meg a tied kedves kérdező. Állandóan szidja a saját családját az ismerőseinek, apumat aki aztán ott is hagyta, nővéremet aki Hollandiáig menekült és engem is, én jó távoli egyetemet választottam, de alig várom hogy én is még messzebbre dobbanthassak tőle.
Olyan mintha áldozat komplexusa lenne, ferdíti a valóságot hogy mások megsajnálják a helyzetét. Kibeszél a legjobb barátnőjének, aki hasonló kaliberű mint ő és utána felhív és úgy adja elő a dolgokat hogy 'mindenki azt mondja hogy te haszontalan vagy és sosem lesz munkád egy ilyen szakkal stb...' De amikor súlyos depressziója volt akkor el kellett kísérnem mindenhova(15 körül lehettem), majdhogynem a pszichiátriára is mert félt egyedül mindentől. Amikor az iskolapszichológus(majd a pszichiáter) meg közölte vele hogy anorexiás vagyok akkor meg ment a 'hülye ez a gyerek, nem anorexiás'

Most is megy, hogy habzik a szája, mert megzakkant.
Egyszerűen nem normális. Semmit nem csináltam aztán, úgy beszélek, hogy "habzik a szám".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!