Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy anyám újból...

Totális metál kérdése:

Mit tegyek hogy anyám újból bízzon bennem?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Anyummal nagyon rossz a viszonyunk mivel én ki mondom hogy mit gondolok a világról és mikor teszek valami rosszat mindig csúnyán veszekedik velem és az utóbbi időben nem bízik meg bennem azért mert én nem tudok úgy gondolni mind ő. És kicsit furcsa hogy 17 vagyok és anyám olyan dolgokat meg tilt hogy idegenekkel beszéljek akiket én ismerek és nagyon jó fejek de ő nem enged semmit. Múltkor is bele szerettem 1 lányba és anyám szó szerint el kezdet veszekedni velem hogy felejtsem el és így nem lehet még 1 barátnőm se... És furcsa hogy 17 évesen még 1 csajom se volt sőt gyerek korom is alig van. Most mi a fenét tudnék tenni?
2017. jún. 4. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Először is döntsd el, hogy világéletedben anyxuci pici fia csicska akarsz lenni, vagy esetleg a sarkadra állva megpróbálsz férfivá válni.
2017. jún. 4. 20:40
 2/4 anonim válasza:
Először is: attól még hogy valakinek jó viszonya van az anyjával és meghallgatja a tanácsait, nem lesz anyuci pici csicskája. Szerintem ülj le vele beszélni erről, mond el neki hogy szeretnél jóban lenni vele, hogy fontos a számodra a bizalma, stb és aztán térj át arra, ami zavar, amiket itt is leírtál. Ha ezt normális hangnemben teszed meg, akkor nem lenne szabad kiakadnia, de ha mégis elkezd veszekedni, akkor közöld vele: én mindent megpróbáltam, innentől kezdve a kettőnk kapcsolata a te lelkeden szárad. Esetleg hozzáteheted a hatás miatt, hogy jövőre nagykorú leszel és el is költözhetsz otthonról.
2017. jún. 4. 20:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát próbáltam és mondtam is neki hogy ide figyelj nem bírom hogy nincs 1 rendes életem és mondtam is hogy el megyek és akkor még mondja hogy mennj nyugodtan. De sokszor mikor mondta hogy meg ollek akkor látszik hogy nem anyuka kicsi fia vagyok. Az a gond van hogy én másképp gondolom a dolgokat a migransokrol és a terroristakrol és azért mert próbáltam valamit tenni azért én vagyok a rasszista meg fasiszta.. és anyám ezért ítél el engem. És sok másért is el ítélt már. Múltkor például az a baja volt hogy én csak rockot hallgatók és ez is baj volt. Most meg minden hétvégén kint vagyok a haverokkal és jól be rugok csak hogy végre legyen olyan az élet ahogy nekem jó és ahogy én vagyok jól. Apám meg mondja hogy 2 arcom van. Otthon dolgozok míg hulla vagyok és ahogy ki megyek a barátokkal már más vagyok. Én már várom hogy vegezzek a sulival és huzzak el.
2017. jún. 4. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Sanszos, hogy a szüleid berögzült gondolkodásmódján nem tudsz változtatni. De nem is a te dolgod. Jobban jársz, ha igyekszel elköltözni otthonról, addig pedig megpróbálsz jóképet vágni hozzájuk.
2017. jún. 5. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!