Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám meghibbant. Mit tegyek?

Anyám meghibbant. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Fáj a torkom, ezért ki van szárad a a szám.

Erre elkezdi nekem, hogy "habzik a szád, drogozol".

Ez a nő nem normális, ha még visszaszólok, akkor is mondja. Soha nem volt közöm ilyenekhez, de ő látja, hogy "habzik a szám". Egyáltalán ilyen beteges marhaságok hogy jutnak eszébe...

Teljesen kiidegel. Egyáltalán nem ismer, ha ilyen dolgokat feltételez rólam. Attól félek, hogy meghallják valaki, aztán elhiszi.

2017. jún. 10. 07:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%

egyszer borzasztóan felhúztak amin kiakadtam

azzal jöttek, hogy tuti drogozom, mert normális ember így nem akad ki

lol

a legjobb hogy szerintük tuti a fűtől van mert az okozza ezt

2.lol

2017. jún. 10. 07:55
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Egyszer kamaszkoromban sterill injektiostűvel(ápolónőnek tanultam)kiszúrtam a fürdőszobai tükör elött a pattanásomat.A tű bele esett a csapba.Az apám miközben a lefolyót szerelte megtalálta és meggyőződése volthogy lövöm magamat.
2017. jún. 10. 08:04
 3/16 anonim ***** válasza:
47%
Nem lehet hogy poénból mondta? Ha nem akkor ne foglalkozz vele.
2017. jún. 10. 08:50
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem poénból mondta...
2017. jún. 10. 08:50
 5/16 anonim ***** válasza:
63%

Kérdezd meg tőle, hogy miért esik jól neki az hogy hazugságokat mond rólad?

És mond meg neki, hogy neked nagyon nem esik jól!

Legyél őszinte!

2017. jún. 10. 09:06
 6/16 A kérdező kommentje:

Szerinted hányszor mondtam már neki?

De-de-de

Akkor már egyszer azt mondtam neki, hogy vigyen el vérvételre is, ha nem hiszi el.

Hihetetlen, hogy az elmebeteg hülyeségeivel kell foglalkoznom.

2017. jún. 10. 09:16
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
Nem kell az elmebeteg hülyeségeivel foglalkoznod. Azért van 2 füled, hogy az egyiken be, a másikon ki. Ha foglalkozol vele, akkor mennyiben leszel jobb, mint ő?
2017. jún. 10. 09:39
 8/16 anonim ***** válasza:
58%
Mond meg neki hogy ha ennyire nem hisz neked nyugottan elvihet vérvételre ha meg nem akar elvinni akkor duguljon be.
2017. jún. 10. 10:15
 9/16 A kérdező kommentje:

Mondtam neki.

De akkor is ők tudják, hogy bárhova mentem drogért megyek, barátnőmnél voltam. Meg hát ha "habzik a szám".

Elmebeteg banda.

Nincs okuk ilyet feltételezni rólam.

2017. jún. 10. 10:26
 10/16 anonim ***** válasza:
41%
Nem az, hogy nem hisznek neked, hanem nagyon feltenek nehogy beleess a drogozasba. Csak korbe kell nezni a vilagba. Kend be kremmel a szad, es ha mar nem szaraz, mutasd meg neki, hogy nem habzik.
2017. jún. 10. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!