Mit tegyek? Anyam meg akart verni!
Ugy tortent, hogy anya elkezdett arrol szovegelni, hogy neki milyen rossz dolga van, meghogy semmi ideje nincs. (Nem dolgozik, anyagilag nagyon jol allunk, de nem kepes ezt megbecsulni)
Erre en mondtam, hogy jo, nincs kedvem ezt hallgatni (mert mar egy csomoszor elpanaszolta), felmentem a szobamba, elkezdtem TV-zni. Erre ordibalva jon fel az emeletre, es mondja: Hat en eskuszom megpofozom ezt a gyereket. Ekkor mar tudtam, hogy ez fajni fog. Tehat beviharzott a szobamba, tele ideggel, megfogta TV kapcsolot, s megprobalt megutni vele. (Szerencsere megfogtam a kapcsolot, onvedelembol, igy tehat nem annyra fajt.)
Fontos dolog meg, hogy allandoan kivetelezik a tesommal. Egyszer azt mondta, hogy : "En mar semmit se erzek EZ irant". Ez nagyon bantott, sirtam is, pedig fiu vagyok.
Apammal joban vagyok.
Tehat mit tehetnek? Gyamugyhoz nem szeretnek fordulni, mert mindezek ellenere szeretem oket. Apamat sem szeretnem belekeverni, habar ha eldurvul a helyzet ra szokott szolni anyara. (Ma azert nem szolt ra, mert a munkaja miatt nem volt otthon.)
Elore is koszonom a tanacsokat!
Lépj fel határozottabban ellene. Nem azt mondom,hogy üsd meg,de ha legközelebb megpróbál megverni állj elé, fogd le a kezét és tedd hozzá,hogy többet nem verhet meg.
Nekem bevált anno,utána egy darabig azt mesélte mindenkinek,hogy megbolondultam,és meg akartam verni,de legalább nem esett nekem többet ököllel.
Nem tudom mennyi idős vagy,én ekkor 16 voltam (lány). Ha fiatalabb vagy próbálj meg apukáddal beszélni, meséld el neki,hogy miket csinál anyukád és hogy félsz tőle,nem érzed jól magad így otthon.
Nem azt mondtam,hogy bántsd,hanem hogy fogd le a kezét. A kettő nem ugyanaz. Így fel fogja dolgozni,hogy már vagy akkora,hogy nem eshet csak úgy neked mindenféle indokkal. Nem hagyhatod örökké,hogy elgyepáljon. Ennyi idősen igenis már ki kell állnod saját magadért.
Egyébként én sírás helyett inkább elmentem sétálni utána megnyugodtam. Hidd el sajnos nem vagy ezzel egyedül,tudom nem nyugtat ez meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!