Anyám le akart szúrni. Érdemes lenne jogi útra vinni az ügyet?
Családügyisekhez ideje lenne fordulnod még mielőtt kinyírnának.
Mondjuk nem ertem netre van pénzünk neked meg nem adnak kajara sem? 😕😕😕
Attól függ, mennyi idős vagy. Kiskorukent jó esetben allamigondozas, rossz esetben semmi nem történik, max eldurvul a helyzet.
Nagykorukent először kidob otthonról, aztán majd kiderul, lesz e egyáltalán valamint feljelentésbol
Nehèz helyzet.
Keruld s konfliktust veluk , ha lehet , mert ha kötekednek es provokalnak akkor nehez okosnak lenni , de megteheted h nem veszed a lapot .
Beszelj iskola pszichologussal , valakivel aki segiteni tud a helyzet megoldasaban
Előre bocsájtom, hogy anyád nem normális, ha bárkit is - különösen a saját gyerekét - késsel kergeti.
DE!
Ennek ellenére te sem lehetsz egy mintagyerek, ha ilyen indulatokat váltasz ki és apád szerint is jogos a harag.
Arról egy sort nem írtál, hogy pl. legutóbb mi váltotta ki a cirkuszt.
Egyébként nem kell éhesen suliba menned, 17 évesen már tudsz csinálni magadnak szendvicset, ha más nincs otthon, (de nem hiszem, hogy ne lenne) akkor zsíros, vagy vajas kenyeret.
18 évesen költözz el otthonról, ... tudom könnyű mondani és megvalósítani nehéz, de ha tanulsz is, akkor jár neked rokontartás, diákmunkát is végezhetsz, mehetsz kollégiumba, esetleg ebből már ki tudtok szobatárssal venni egy szobát, vagy vidéken (20-30ezerért) egy szerény házikót.
Kérdező, igen, valószínüleg a jogi út is működne, vérmérséklet kérdése... én inkább kiprovokálnám, hogy tanú előtt megüssön, aztán arányos és jogos önvédelem következtében a mentő vinné el...
Nehogy már én költözzek azért, mert ő egy bűnöző...
Utolsó válaszoló!!!!!!👍👊😂
Egyébként a magyar gyermekvédelem egy nagy rakás sz.r!! (Tisztelet a kivételnek akik odaadással becsülettel végzik munkájukat!)És ezt így ki merem jelenteni, én állami gondozott voltam fiatalon, a gyámommal most pereskedek hűtlen kezelés miatta...A gyermek védelemről se jobb a véleményem...Persze ezt az én városomban lévő intézményekre,emberekre értem...
Mihelyst 18 leszel költözz el, nehéz lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!