Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anyam meg akart...

Mit tegyek? Anyam meg akart verni!

Figyelt kérdés

Ugy tortent, hogy anya elkezdett arrol szovegelni, hogy neki milyen rossz dolga van, meghogy semmi ideje nincs. (Nem dolgozik, anyagilag nagyon jol allunk, de nem kepes ezt megbecsulni)

Erre en mondtam, hogy jo, nincs kedvem ezt hallgatni (mert mar egy csomoszor elpanaszolta), felmentem a szobamba, elkezdtem TV-zni. Erre ordibalva jon fel az emeletre, es mondja: Hat en eskuszom megpofozom ezt a gyereket. Ekkor mar tudtam, hogy ez fajni fog. Tehat beviharzott a szobamba, tele ideggel, megfogta TV kapcsolot, s megprobalt megutni vele. (Szerencsere megfogtam a kapcsolot, onvedelembol, igy tehat nem annyra fajt.)

Fontos dolog meg, hogy allandoan kivetelezik a tesommal. Egyszer azt mondta, hogy : "En mar semmit se erzek EZ irant". Ez nagyon bantott, sirtam is, pedig fiu vagyok.

Apammal joban vagyok.

Tehat mit tehetnek? Gyamugyhoz nem szeretnek fordulni, mert mindezek ellenere szeretem oket. Apamat sem szeretnem belekeverni, habar ha eldurvul a helyzet ra szokott szolni anyara. (Ma azert nem szolt ra, mert a munkaja miatt nem volt otthon.)

Elore is koszonom a tanacsokat!

2017. jún. 2. 21:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól még lefoghatod a kezét,hogy tárgy van benne,nem normális dolog,hogy ennyire félsz tőle.

Én is hallgattam ilyeneket,hogy bárcsak meg se születtél volna mdg hasonlók. Nem javaslom,hogy ezere reagálj, mert csak ingerültebb lesz és lehet ismét bántani fog. Én elengedtem a fülem mellett,és bementem a szobámba és magamra zártam az ajtót, majd leírtam valahová mit érzek amit utána széttéptem és kidobtam. Sokszor másnál aludtam, találkoztam a barátaimmal napközben. Nyilván ez se megoldás,a legjobb az lenne ha meg tudnád neki mondani,hogy bánt amit csinál egy nyugodtabb pillanatban,de a saját anyámból kiindulva gondolom ez szinte lehetetlen. Legalább ott van apud,neki próbálj meg összeszedetten elmondani mit érzel és kérd meg,hogy segítsen.

2017. jún. 2. 22:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Oke. Az mennyire lenne hatasos, hogy ha hallom, hogy olyan allapotban van, akkor bezarom az ajtot? (kulcsra)
2017. jún. 2. 22:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A fizikai erőszak ellen abszolút hatásos,a verbális részét így se tudod kikerülni kivéve ha fülhallgatóval hangosan zenét hallgatsz. Egyszer megunja a kiabálást aztán elmegy.
2017. jún. 2. 22:17
 14/15 Költőnő? ***** válasza:
100%
Nézd, attól, hogy ő az anyád és tiszteled és szereted, nem kötelező elviselned a hülyeségeit. Legközelebb ha rájön a dilihopp, fogd le, hagyd ott, zárd ki, stb. Bár, ha apád normális, én mindenképpen vele (is) beszélnék, hogy tegye helyre.
2017. jún. 2. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen toketlent, nekem anyam behuzott meg felpofozott, pedig fele akkora mint en. Ne mond mar hogy ez faj neked, mit sirsz ezen? Mi lesz ha valaki tenyleg bepancsol neked az utcan? En a helyedben tisztelnem, hogy felnevel es inkabb segitenek neki. Meghallgatnam a problemait es ha nem erdekel akkor nem figyelsz oda. Mer egyebkent en ezt tettem. Menj egy kicsit gyurni es jojj ra hogy a noket meg kell hallgatni es neha megerteni, de nem nyafogni, meg olyanokon gondolkodni mint az elottem levok egy resze, hogy megverni meg hasonlokat csinalni. Legyel mar ferfi. :D
2017. jún. 3. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!