Mai nap délelőtt szinte anyával és apával beszélgettem.Aztán néztünk egy filmet ami délutánig tartott majd utána bevonultam az ágyamba és zenét hallgattam meg pihentem mert elég rossz kedvem volt.Majd anya odajön hozzám lehúzza a takarót rólam és a pólómat húzogatja és elkezd velem üvöltözni hogy vigyem ki a macskaknak az összerakott kaját amit egyszer mondott nekem mêg mielôtt az ágyamba vonultam volna de én azt mondtam hogy majd este kapnak enni.Azért mondjuk tényleg kikellett volna vinnem a kaját nekik abba egyetértek de amúgy is rossz kedvem volt és még így is jött oda anya majd mondtam neki hogy nagyon jó.Aztán egyből odajött apa és kérdezte tőlem hogy mondtam-e valamit... Aztán elkezdett velem üvöltőzni mert szemtelen voltam.Oké ezt sem kellett volna mondanom.Aztán kivittem és visszajöttem az ágyamba.Aztán zenét hallgattam meg sírtam kb 2 órán át mert rossz kedvem volt.Aztán anya írt messengeren hogy kimegyek-e enni mert mindenki rajtam kívűl kint volt az udvaron és sütögettek.Aztán nem valaszoltam.Utána kb fél óra múlva apa bejön, lerangatja rólam a takarót és úgy nézett rám mint aki megakar ölni és lefogott engem mert elakartam tőle fordulni mert azt mondta hogy menjek ki enni de én nem akartam meg nem is voltam éhes és nagyon nehezen értette meg, közben újra elkzedtem sírni mert így is elég rosszul éreztem magam a rosaz kedv miatt aztán apa még rámszólt hogy állítsam le magam meg a hisztit fejeztem be és nagyon gyerekes vagyok... Azt sem veszik itthon észre ha van valani bajom... Aztán nagyon nehezen megnyugodtam.Továbbá végig ágyamban voltam.Aztán 21:00környékén elmentem fürdeni meg hajat mosni majd 25körül kezdtem megszárítani a hajam aztán apa meg lecseszett engem hogy egész napom itt volt hogy hajat mossak de csak most szárítom meg... Meg legközelebb ilyenkor nem fogok hajat szárítani... Csak aztnem tudja hogy ha mondjuk délután mosol hajat akkor nekem előbb zsírosabb lesz a hajam és 3naponként mosok hajat de kb akkor 2 napot bírna ki... Szóval én ezt nem értem hogy megint én lennék a hibás?
Te elvárod, hogy ha bármit csinálsz otthon, ahol te is laksz, eszel, alszol, megköszönjék, de te mikor köszönted vajon meg ugyanezt a szüleidnek? Nonszensz.
2017. jún. 6. 09:51
12/13 anonim válasza:
Szia!
Szerintem te csak egy átlagos kamasz vagy akinek vannak gondjai és persze persze mindenkinek vannak de nem ugyan olyan egyik sem! Akkor szárítod a hajad amikor akarod és persze nem fogod 11-kor meg éjfélkor de hogy 9- kor ... az még tök jó idő és igen a sütögetés után ők nem mostak hajat??? Na mindegy... Én 16- éves voltam mikor elmentem otthonról mert nálunk mindig csak a veszekedés ment apám alkoholista amit persze sosem vallana be anyámat és engem rendszeresen vert bátyámat nem hiszen első szülött ő viszi tovább a nevet hát a kedvenc. Én 16 évig bírtam nem szóltam senkinek barátaimnak beszéltem ezekről meg a barátomnak hogy miket éltem át. Jó is volt lelépni meg nem is sok hülyeséget csináltam mondván hogy most nincsenek itt hogy megmondják mit lehet mit nem. Én nem szálltam el a hülyeséggel mivel 21 évesen vesztettem el a szüzességem a férjemtől és van egy 15- hónapos kisfiam. Lenyugodtam nem tettem bosszúból semmit hiszen magamnak ártottam volna többet. A szülők néha nem figyelnek és megtörténik a baj. Sírj amikor csak úgy érzed és ne hagyd hogy befolyásolják azt ahogyan jelen pillanatodban érzel mond el ha kérdezik nem dühösen csak lágyan kedvesen megtörve csak mond mond akárhányszor kérdeznek látni fogjág hogy amennyire tiszteletlenűl kérdeznek te csak válaszolsz elkeseredetten. Egy idő után rájönnek hogy valami nem jó....
2017. jún. 6. 11:20
13/13 anonim válasza:
Kedves előző válaszolók.
Ti tudtok szöveget értelmezni? Szerintetek komolyan normális, hogy egy 15 éves lánnyal üvöltöznek a szülei kis semmiségek miatt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!