Már megint én leszek a rossz! Most mit tegyek? Már nem bírom!
Mondd meg nekik, hogy ne téged használjanak boxzsáknak.
Nem jogos, hogy téged használnak arra, hogy a másikon bosszút álljanak, és még te is iszod meg a levét, mert nincs jó megoldás.
Ha megtehetném ilyen helyzetben, én biztos magam szervezném az egészet, és vagy nem jön el egyik sem, vagy ott lesznek mindketten, ezt meg beszéljék meg egymás között.
Én a helyedben az mondanám, ilyen fantasztikus körülmények között inkább senki ne szervezzen semmit. Ha a rokonok rákérdeznek, akkor lehet hivatkozni akármire.. De nehogy már te kerülj két tűz közé, mert ők - a felnőtt emberek - nem képesek korukhoz elfogadhatóan viselkedni (még így, egyszer-egyszer sem)
Ha ez nem megy, akkor válaszd azt, aki többet törődik veled. Ez valószínűleg a nagymamád lesz.. Hiszen ő él veled, és ha jó a kapcsolatotok, akkor megértem hogy rosszul esik neki ha elutasítod az anyád miatt.
Annak a személynek a segítségét fogadd el a az örömben, aki melletted állt a mindennapi gondokban is.
Egyék meg, amit főztek: senkit nem választanék. Hátha felnyílik a szemük.
21/L
Khm,lenne egy diszkrét kérdésem.
Miért kell meghívni?
Most komolyan! Ha választanom kellene a három lehetőség közül:
1.,Mamát hívom,anyu haragszik,mama röhög a markába(IIIIGGGGEEN engem választott!!),szarul érzem magam.
2.,Anyát hívom,mama haragszik,anyu röhög a markába(-"-),szarul érzem magam.
3.,Nem hívok fel senkit,és leszarom.Vagy megharagszanak,vagy nem.Tán még a szemük is kinyílik rendesen,akkorát pislognak.Merthogy fognak,az biztos.
Te pedig csinálj magadnak programot,ballagás után úgyis szokott lenni ilyen haverokkal bulizás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!