Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Már megint én leszek a rossz!...

Már megint én leszek a rossz! Most mit tegyek? Már nem bírom!

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, az anyám kint dolgozik németben, a mamámmal lakok már kb. 3-2 éve. Hamarosan ballagás lesz, és azt mondták hogy válasszak köztük, vagy az anyám szervez mindent és akkor a mamát nem hívja meg, vagy a mama szervezi és anya nem lesz ott, ők mindig is utálták egymást, ha mama szervezi akkor anya nem lesz hajlandó eljönni, és mama amúgy se hívná meg, ha anya akkor meg mama nem fog eljönni és meg se hívná őt, és már próbáltam azt is, hogy hátha leülnek egymással beszélni, de nem akarnak, pszichológushoz járok, nem csak emiatt, és neki is mondtam hogy beszéljen velük, de rá se hallgattak. Én már arra gondoltam hogy el se megyek a ballagásra, vagy nem is tudom, én ezt már nem bírom, és az a leggyönyörűbb az egészben, hogy ha anyát választom mama fog haragudni, ha mamát akkor meg anya fog haragudni, ezt már komolyan nem bírom! nem csak most történt ilyen hogy nekem kellett választanom! ti mit tennétek? anyát meg mamát is szeretem, tanácstalan vagyok.. előre is köszönöm a válaszokat
2011. jan. 2. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mondd meg nekik, hogy ne téged használjanak boxzsáknak.

Nem jogos, hogy téged használnak arra, hogy a másikon bosszút álljanak, és még te is iszod meg a levét, mert nincs jó megoldás.

Ha megtehetném ilyen helyzetben, én biztos magam szervezném az egészet, és vagy nem jön el egyik sem, vagy ott lesznek mindketten, ezt meg beszéljék meg egymás között.

2011. jan. 2. 20:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Apukád nem szervezhetné? Vagy nem tartod vele a kapcsolatot? Próbáld megbszélni hogy valamelyik mási családtagod szervezi és akkor nem hívja meg sem mamádat, sem anyudat, és akkor majd talán észhez kapnak....
2011. jan. 2. 20:51
 3/12 A kérdező kommentje:
apukámmal nem tartom a kapcsolatot mióta lett neki még egy gyereke velem nem is foglalkozik, más pedig nincs, köszönöm az eddigi válaszokat
2011. jan. 2. 21:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben az mondanám, ilyen fantasztikus körülmények között inkább senki ne szervezzen semmit. Ha a rokonok rákérdeznek, akkor lehet hivatkozni akármire.. De nehogy már te kerülj két tűz közé, mert ők - a felnőtt emberek - nem képesek korukhoz elfogadhatóan viselkedni (még így, egyszer-egyszer sem)

Ha ez nem megy, akkor válaszd azt, aki többet törődik veled. Ez valószínűleg a nagymamád lesz.. Hiszen ő él veled, és ha jó a kapcsolatotok, akkor megértem hogy rosszul esik neki ha elutasítod az anyád miatt.

Annak a személynek a segítségét fogadd el a az örömben, aki melletted állt a mindennapi gondokban is.

2011. jan. 2. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyék meg, amit főztek: senkit nem választanék. Hátha felnyílik a szemük.

21/L

2011. jan. 2. 21:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha te tudsz szervezni magad (úgy értem, van hely-mondjuk le tudsz foglalni egy étterembe egy asztalt mondjuk, és nem vernéd magad ezzel adósságba), akkor te szervezd meg (és hívd meg mindkettőt vagy egyiket sem), vagy ne szervezzetek, vagy ha mindkettő szervez, mert annyira csak a másik bosszantása a cél, akkor egyikre se menj el (inkább menj el moziba vagy vmi)... akkor talán észreveszik magukat, meg hogy a te napodon ne drámázzanak már, és ne az ő kis nézeteltérésük legyen a középpontban, durva, hogy ennyire nem veszik figyelembe a te kívánalmaidat és éruéseidet... mert ez a te napod lenne...
2011. jan. 2. 21:23
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat =) azt hiszem már tudom mit fogok csinálni
2011. jan. 2. 21:36
 8/12 anonim válasza:
Szia! én 19 vagyok, most fogok érettségizni. nekem apámmal és anyámmal pontosan ugyanez volt a helyzet a szalagavatómon, és ez lesz a ballagáson is. Így aztán TAPASZTALATBÓL mondom: az a legjobb megoldás, ha közlöd velük, hogy nem választasz közöttük, ne jöjjön egyik se. Vagy nem jön egyik se (nekem nem jöttek, de nem éreztem semmiféle lelkiismeret-furdalást, nem volt ez probléma később nekik sem) vagy észhez térnek és elmegy rá mindkettő.
2011. jan. 2. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mondj le a szervezett ballagásrol, és közöld velük, hogy szivböl szerettél volna, de lemondasz róla, ha akarják döntsék el egymás között. és szégyeljék el magukat!
2011. jan. 2. 22:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Khm,lenne egy diszkrét kérdésem.

Miért kell meghívni?

Most komolyan! Ha választanom kellene a három lehetőség közül:

1.,Mamát hívom,anyu haragszik,mama röhög a markába(IIIIGGGGEEN engem választott!!),szarul érzem magam.

2.,Anyát hívom,mama haragszik,anyu röhög a markába(-"-),szarul érzem magam.

3.,Nem hívok fel senkit,és leszarom.Vagy megharagszanak,vagy nem.Tán még a szemük is kinyílik rendesen,akkorát pislognak.Merthogy fognak,az biztos.

Te pedig csinálj magadnak programot,ballagás után úgyis szokott lenni ilyen haverokkal bulizás:)

2011. jan. 3. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!