Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Már megint én leszek a rossz!...

Már megint én leszek a rossz! Most mit tegyek? Már nem bírom!

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, az anyám kint dolgozik németben, a mamámmal lakok már kb. 3-2 éve. Hamarosan ballagás lesz, és azt mondták hogy válasszak köztük, vagy az anyám szervez mindent és akkor a mamát nem hívja meg, vagy a mama szervezi és anya nem lesz ott, ők mindig is utálták egymást, ha mama szervezi akkor anya nem lesz hajlandó eljönni, és mama amúgy se hívná meg, ha anya akkor meg mama nem fog eljönni és meg se hívná őt, és már próbáltam azt is, hogy hátha leülnek egymással beszélni, de nem akarnak, pszichológushoz járok, nem csak emiatt, és neki is mondtam hogy beszéljen velük, de rá se hallgattak. Én már arra gondoltam hogy el se megyek a ballagásra, vagy nem is tudom, én ezt már nem bírom, és az a leggyönyörűbb az egészben, hogy ha anyát választom mama fog haragudni, ha mamát akkor meg anya fog haragudni, ezt már komolyan nem bírom! nem csak most történt ilyen hogy nekem kellett választanom! ti mit tennétek? anyát meg mamát is szeretem, tanácstalan vagyok.. előre is köszönöm a válaszokat
2011. jan. 2. 20:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
és azt próbáltad-e?A ballagásra elmegy mindkettő (ezt nem tilthatja senki,anyukád akár külön is állhat,hogy ne provokálja nagymamát),de ha szerveztek utána családi összejövetelt,akkor hivatalosan mamád szervezi,anyuddal meg elmentek később kettesbe valahova.Ez talán kivitelezhető?
2011. jan. 3. 13:07
 12/12 A kérdező kommentje:
de végül is úgy döntöttem, hogy ballagás után fogom magam és átmegyek tatabányára az egyik barátnőmmel mozizni, mert hogy mind a kettő meg van sértődve, mivel megkérdeztem őket hogy mi lenne ha mindketten eljönnének a ballagásra, szóval azt hiszem a mozi lesz az aranyközépút =)
2011. jan. 3. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!