Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most megint én vagyok a rossz?

Most megint én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés
Mai nap délelőtt szinte anyával és apával beszélgettem.Aztán néztünk egy filmet ami délutánig tartott majd utána bevonultam az ágyamba és zenét hallgattam meg pihentem mert elég rossz kedvem volt.Majd anya odajön hozzám lehúzza a takarót rólam és a pólómat húzogatja és elkezd velem üvöltözni hogy vigyem ki a macskaknak az összerakott kaját amit egyszer mondott nekem mêg mielôtt az ágyamba vonultam volna de én azt mondtam hogy majd este kapnak enni.Azért mondjuk tényleg kikellett volna vinnem a kaját nekik abba egyetértek de amúgy is rossz kedvem volt és még így is jött oda anya majd mondtam neki hogy nagyon jó.Aztán egyből odajött apa és kérdezte tőlem hogy mondtam-e valamit... Aztán elkezdett velem üvöltőzni mert szemtelen voltam.Oké ezt sem kellett volna mondanom.Aztán kivittem és visszajöttem az ágyamba.Aztán zenét hallgattam meg sírtam kb 2 órán át mert rossz kedvem volt.Aztán anya írt messengeren hogy kimegyek-e enni mert mindenki rajtam kívűl kint volt az udvaron és sütögettek.Aztán nem valaszoltam.Utána kb fél óra múlva apa bejön, lerangatja rólam a takarót és úgy nézett rám mint aki megakar ölni és lefogott engem mert elakartam tőle fordulni mert azt mondta hogy menjek ki enni de én nem akartam meg nem is voltam éhes és nagyon nehezen értette meg, közben újra elkzedtem sírni mert így is elég rosszul éreztem magam a rosaz kedv miatt aztán apa még rámszólt hogy állítsam le magam meg a hisztit fejeztem be és nagyon gyerekes vagyok... Azt sem veszik itthon észre ha van valani bajom... Aztán nagyon nehezen megnyugodtam.Továbbá végig ágyamban voltam.Aztán 21:00környékén elmentem fürdeni meg hajat mosni majd 25körül kezdtem megszárítani a hajam aztán apa meg lecseszett engem hogy egész napom itt volt hogy hajat mossak de csak most szárítom meg... Meg legközelebb ilyenkor nem fogok hajat szárítani... Csak aztnem tudja hogy ha mondjuk délután mosol hajat akkor nekem előbb zsírosabb lesz a hajam és 3naponként mosok hajat de kb akkor 2 napot bírna ki... Szóval én ezt nem értem hogy megint én lennék a hibás?

2017. jún. 5. 21:57
1 2
 1/13 anonim válasza:
89%
Hány éves vagy?
2017. jún. 5. 22:00
 2/13 anonim ***** válasza:
29%
A szüleid viselkedése sem normális, de a tied sem. Ha valami bajod van, akkor nem kell bevágni a durcát, mint egy tízéves.
2017. jún. 5. 22:01
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Tinédzserként a hormonok irányítják az embert, valamikor akkor is sír, mikor fogalma sincs róla, hogy mi a baja.

Beszéljétek meg a szüleiddel a dolgokat, ne így feküdjetek le aludni!😇

2017. jún. 5. 22:06
 4/13 A kérdező kommentje:

15/L vagyok

Én nem szoktam a családommal beszélni a személyesebb dolgaimról inkább zenét hallgatok és próbálok aludni.Viszont van hogyha rossz kedvem van akkor ha hozzámszólnak akkor van hogy bunkón válaszolok de nem direkt.

Így is sok negatív dolgot kaptam tőlük, dicsérést nem igazán kaptam.Viszont volt hogy nem is beszélgettem velük nagyon, talán 1-1 azót váltottunk mert akkor nagyon rossz kedvem volt és elzárkóztam.Aztán beszéltem már ofőmmel is és ő monsta hogy nem tudja elhinni hogy ilyenek a szüleim se adott tanácsot hogy hogyan lehet velük jobb kapcsolatom és megpróbáltam már segíteni itthon, jobban tanulni, nem annyit telefonozni (szóval időt is fordítottam a családra), és egyéb ilyesmi dolgokkal próbálkoztam de mindig levagyok cseszve meg levagyok hordva... Ma is csak azért lettem lehordva mert nálunk nincs gyors net és én netről néztem anyával a filmet amíg apa gépezni akart de nem tudott a net miatt éy egyből én voltam a szar meg minden...

2017. jún. 5. 22:13
 5/13 anonim ***** válasza:
31%
Hát elég furcsán viselkedsz, és ezt nem lehet csak a kamaszkorra fogni.Persze, értem én hogy rosszkedvű vagy, de volt valami oka? Ha azonnal megteszed amire kérnek a szüleid, illetve nem feleselsz vissza, akkor a szüleid sem kapnának miattad sikítófrászt. Szerintem a családotokban te gerjeszted a feszültséget.
2017. jún. 5. 22:15
 6/13 anonim ***** válasza:
18%
Miért van rossz kedved?
2017. jún. 5. 22:37
 7/13 anonim ***** válasza:
73%

Most komolyan ezen kell fennakadni, miért volt rossz kedve? Nem mindegy? Alapból kamasz, ráadásul lány is, lehet, hogy most fog menstruálni, amiatt is lehetnek hangulatingadozásai..Nekem volt olyan, hogy kb 2 nappal előtte elsírtam magam egy vicces macskás videón, mert nekem meg nem lehet cicám, ugyanis anyám allergiás rájuk..

Azért ha látják rajta, hogy rossz kedvű, miért kell még direkt ordibálni vele? Meg ha azt mondja, nem éhes, miért kell emiatt is leállni veszekedni, hogy de menjen enni? Az én szüleim is ilyenek és rohadt idegesítő, ha éhesnek érzem magam, akkor eszek, de ha nem vagyok az, minek tömjem tele magam?

2017. jún. 5. 23:12
 8/13 anonim ***** válasza:
63%

Csak egy tény: nálunk este nyolc után már se fürdés, se hajszárítás. Ha ennyibe nem veszed a családod, hogy az egész napos semmittevés után este kilenckor állsz neki zörögni, akkor ne csodálkozz azon, hogy szólnak érte.

Gondolom ők nem az ágyban feküdtek és bőgtek, hanem csinálták a házimunkát.

Tudtad, hogy az étel nem főzi meg önmagát? Meg hogy a ruhák nem öntisztulósak?

Egy lusta ember vagy és azért vagy depis, mert ráérsz egész nap csak magaddal foglalkozni. Vedd ki a részed a munkából és máris nem lesz időd az önsajnálatra.

2017. jún. 6. 05:39
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
3 napos munkaszünet van, nem hinném, hogy mindenki hű de agyondolgozta volna magát akár házimunkával is, pláne, hogy sütögetni volt kedvük (tényleg, ők nem mostak hajat utána? én utálom, ha füstszagú.)
2017. jún. 6. 06:30
 10/13 A kérdező kommentje:

Szombaton meg vasárnap mentek Balatonra dolgozni reggeltől estig és én már szombaton magamtól csináltam házimunkát hogy ne szópjanak be meg tudtam hogy fáradtak lesznek így besegítettem de észre sem vették és le lettem cseszve hogy holnap már adnak feladatot és nem fogok semmit tenni...

Fürdeni mi még estr 8 után is elszoktunk menni és van aki a családban 9-10 kor szárítja a haját de én voltam lecseszve.

Sajnáltatni meg nem sajnáltatom magam csak elmondtam hogy nálunk hogy mennek a dolgok és megkérdeztem hogy tényleg én lennék-e a hibás, nem vagyok olyan aki sajnáltatja magát de ha így látod nem tudok mit csinálni...

2017. jún. 6. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!