Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők benneteket mennyire...

Szülők benneteket mennyire érintene furán, ha felnőtt fiatok még egy jó ideig nem akar barátnőt?

Figyelt kérdés
Már mindenki mondja hogy milyen jó lenne,meg aztán hogy családot alapítsak,gyerekek,de az az igazság hogy nem nagyon tervezek ilyet,nagyon szeretek számítógépezni,és munka után ahogy időm engedi kockulok vagy haverokkal lógom,nekem a gép olyan mint egy tunning mániás haveromnak a kocsija,ez mennyire lenne fura hozzáállás egy fiatal felnőtt részéről ?
2017. máj. 30. 21:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
11%
Ugyanmár egy nő megcsalt, erre te kolostorba vonulsz. _Rengeteg csaj van, válassz másfélét, Pl egy okos, de kevésbé divatos kockát (köztük is vannak nagymellűek, vagy miniszoknyások, ha a külsőség miatt aggódsz.), nem fog hisztizni, de lehet, hogy beáll veled játszani. Vagy egy kedves, de butus óvónénit, aki ellensúlyozza a te kockaságod, vagy egy csúnyábbat. Ők nem fognak megcsalni. (Őket te fogod megcsalni, de ez egy másik kérdés.)
2017. máj. 31. 11:02
 32/34 anonim ***** válasza:
41%

Te menekülsz ezek szerint csajoktol mert egy megsértet megbántot,inkább kockaleszel ez rossz megoldás ,inkább ujbol kéne keresned egy normálist ,vagy egy kedves kockát nem csak hülye nők vanak ez biztos merj ujra kockáztatni .

Igy csak 15 éves fiam fiselkedik suli után kockulás megy,hétvégén meg egész nap csinálná.

2017. máj. 31. 12:23
 33/34 anonim ***** válasza:

Én voltam a 73%-os, aki azt írta, hogy a kapcsolatokat tanulni kell. Látod, mennyire igazam volt? Na és, ha volt egy hisztis barátnőd, aki megcsalt? Ez nem a világvége, viszon a lényegre rátapintottam. Rosszul választottál, ennyi. Ezt MEG KELL TANULNI! Elsőre, másodikra kevés embernek sikerül, ahhoz nagy mázli kell. És ezeken a kudarcokon FIATALON kell átesni, nem akkor, amikor már majdnem kicsúszol a gyerekvállalásból, és nem akkor, mikor 50 évesen eleged lesz az örök magányból.

Azzal kapcsolatban meg, amit páran írtak, hogy úgy kell élned, ahogy akarsz és ahogy érzed, hogy jó, minek osztogatunk kéretlen életvezetési tanácsokat (mellesleg saját tapasztalatok alapján), annyit tudok mondani, hogy igazuk van! A TE életed, a TE boldogságod, a TE felelősséged. Viszont TE kértél véleményeket, nyilván nem véletlenül, ezzel kvázi felhatalmaztál minket a véleménynyilvánításra. Erre én nem tudom azt írni, hogy ez így normális, "kockulj" nyugodtan, ha jól esik, pusztán mert szerintem nem normális.

Hogy a tanácsokból mit és mennyit fogadsz meg, az kizárólag a te dolog. A jó és a rossz döntéseidért is a tied a felelősség, mert a TE életedről van szó, de ezt már írtam.

2017. máj. 31. 12:33
 34/34 anonim ***** válasza:

"volt már barátnőm,hisztis volt és megcsalt,persze azt is megcsalta akivel engem csalt meg,azóta nem is csajoztam."

Hát így nem lehet gondolkodni. Durcás 5 éves gyerek szintjén vagy. Szerintem maradni is fogsz, örökre.

Te vagy a totál reménytelen eset.

Az ilyenekre mondják, hogy megszületnie is kár volt. Ráadásul "jó kifogás" sose rossz.

Miért kisfiam mit gondoltál?! Másoknak nem voltak a büdös életben rossz tapasztalatai?? Aztán mégis családja lett, normális életet él, párja van, satöbbi!

Nem a gépe előtt rohad!

2017. máj. 31. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!