Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők benneteket mennyire...

Szülők benneteket mennyire érintene furán, ha felnőtt fiatok még egy jó ideig nem akar barátnőt?

Figyelt kérdés
Már mindenki mondja hogy milyen jó lenne,meg aztán hogy családot alapítsak,gyerekek,de az az igazság hogy nem nagyon tervezek ilyet,nagyon szeretek számítógépezni,és munka után ahogy időm engedi kockulok vagy haverokkal lógom,nekem a gép olyan mint egy tunning mániás haveromnak a kocsija,ez mennyire lenne fura hozzáállás egy fiatal felnőtt részéről ?
2017. máj. 30. 21:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
37%

Egyik haverom most végez a mesterszakon, és még mindig nem volt barátnője, még csók szinten sem. 25 éves lesz idén. Szintén kockul, de a kocka csajok sem érdeklik. Igazából eléggé elvilselhetetlen szegény néha. Nagyon rosszul indít a nőknél. Egyébként meg egy hülye kis szerény csávó, akinek hatalmas szíve van.

Én sem mondom, hogy siess. Majd kialakul. Bár elég fs látni, hogy nem érdeklődik, és hogy még flörtölni sem mer, de ő tudja.

Amúgy lány ismerősöm is van, aki 23 éves, és még egy pasija volt, akivel csókolózott, de az sem smaci volt ^^ Nem tudom...nekem kicsit fura. Én megkattannék szex nélkül :P bár nyilván nem ez az elsődleges...

23/L

2017. máj. 30. 23:59
 22/34 anonim ***** válasza:
51%

A sok életvezetési tanácsadó tanulta is valahol ezeket a dolgokat, vagy maguktól ilyen rettentő okosak? Ha az utóbbi, akkor nem GYK-n kellene osztani az észt ingyen, hanem vállalkozást alapítani, és hülyére kereshetnétek magatokat.

Miért nem lehet egyszer megérteni azt, hogy nem vagyunk egyformák? Ha valaki arra teszi fel az életét, hogy 0-24-ben a gép előtt „kockul”, az nektek miért szúrja a szemeteket? Mindenki magának választ életcélt, és tesz azért, hogy megvalósíthassa. Ezen felül nem tudhatjátok, hogy élete során milyen behatások érték. Az is lehet, hogy végérvényesen kiábrándult az életből, és inkább egy mesterségesen alkotott világba menekül, ami mégiscsak jobb, mintha drogozna vagy vagdosná magát (de, ha ezt tenné, ehhez sem lenne semmi közünk).

Ha nem akar barátnőt, vagy nem akar családot alapítani, az a ő döntése. Törvénybe nem ütközik, így pláne. Akik pedig nagyon tudják a tutit, azoknak biztosan perfekt az életük... nos, vissza is lehet vonulni, hogy éljétek, nem mások életébe kell belemagyarázni...

Mindenestre, akármennyire úgy érzik a szüleid, hogy ezzel „tartozol” nekik, ez egyáltalán nem így van; meg lehet nekik mondani, hogy ha majd lesz, akkor lesz, ha meg nem lesz, akkor nem lesz, de attól, hogy b***ogatnak, nem, hogy előbbre nem mozdítják az ügyet, még téged is elveszíthetnek.

2017. máj. 31. 00:07
 23/34 anonim ***** válasza:
0%

ma 00:07, 75 %-os és téged mi késztet arra, hogy beleugass abba, hogy mi miket gondolunk róla he?? Nem ez volt a kérdés?!

Ilyen alapon neked se kell megszólalni! Maradtál volna inkább kussba és alapíts egy csendes kis céget!

2017. máj. 31. 06:15
 24/34 anonim ***** válasza:
32%
Az ö döntése, semmi közöm hozzá.
2017. máj. 31. 07:31
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

nem megszokott a döntésed. Ha értelmes okaid vannak erre, akkor el lehet fogadni, de te inkább tűnsz úgy, mint aki nem tud barátnőt szerezni, mint olyannak, aki nem akar.

Egyrészt nem kötelező komoly kapcsolatot fenntartani, de ha nem is beszélsz nőkkel, akkor az emberek feléről fogalmad sincs. nem veszed észre, hogy milyen más életformák is lehetnek azon kívül, mint amit te élsz, így nem valószínű, hogy helyes döntést hoztál.

Próbáld ki, hogy hetente egy nap egyáltalán nem számítógépezel. Gép nélkül kell megtölteni a napot tartalommal. Előző nap persze készülhetsz rá, hogy hova fogsz menni, mit csinálsz, de aznap ki se nyithatod a gépet. Ha ezt egyszer se tudod megcsinálni, akkor komoly bajok vannak veled.

Ha rendszeresen megy egy ilyen nap, akkor viszont hamarosan fel fogsz építeni egy valódi életet és találkozni fogsz emberekkel, nőkkel is, szerintem úgy beleszeretsz valakibe, hogy magad is csak lesel majd. Lehet, hogy megint bukta lesz, mert nem vagy felkészülve egy kapcsolatra, de pont ez a lényeg, hogy a kapcsolati hibákból is tanulunk, a következő majd jobban sikerül. Ha pedig most összejön, akkor örülsz és kész.

2017. máj. 31. 07:55
 26/34 A kérdező kommentje:
volt már barátnőm,hisztis volt és megcsalt,persze azt is megcsalta akivel engem csalt meg,azóta nem is csajoztam.
2017. máj. 31. 08:54
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiányzik a szex? Az intimitás? Az hogy megbeszélsz dolgokat a barátnőddel? Nekem ez a fura. Egyébként a sógorom is így van. Életerős fiatalember, mondjuk ő nem gépezik mint te de egyszerűen nem értjük hogy lehet így élni? Itt nem a gyerekvállalásra gondolunk csak arra hogy miért nincs igénye csajra? Minden bántás rosszindulat nélkül kérdező írd le hogy te neked miért nincs igényed a szexre, társra stb.. hátha megértenénk miért van így a sógorom is.
2017. máj. 31. 09:50
 28/34 A kérdező kommentje:
Minek kelljen hogy a szemembe adja a szépet,a hátam mögött meg kibeszél,és nem mondja el mi a baj,kamu dolgokat talál ki stb,Leginkább ettől akarom magam megkímélni,meg több pénz marad.
2017. máj. 31. 09:58
 29/34 anonim ***** válasza:

Nem érdekelne.

Ha így érzi jól magát, hát tegye.

2017. máj. 31. 10:03
 30/34 anonim ***** válasza:
39%
Az emberek bolondok.Nincs azzal semmi baj,ha nem akarsz közéjük tartozni.Mindenkinek van több olyan ismerőse,aki 2-6 havonta cserélgeti a barátját/barátnőjét.A házasságok fele válással végződik.Na és ami nem,az mindjárt jó házasság?Arról nem lehet szó,hogy "Te" nem vagy hajlandó beismerni,hogy x év házasság után jöttél rá,hogy mégsem ő az igazi?Én csak röhögök azokon,akik tudat alatt kötelezőnek-követendő példának tekintik az átlag emberek hülyeségeit.
2017. máj. 31. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!