Szülők benneteket mennyire érintene furán, ha felnőtt fiatok még egy jó ideig nem akar barátnőt?
Kicsit tényleg gáz amúgy, mert nem vetít előre fényes párkapcsolati jövőt. És pont emiatt aggódnak a szülők is. Hogy na mi a franc? Nem lesz unoka? Meg semmi?
A hozzáállásod persze ettől függetlenül nem lesz feltétlenül rossz dolog. Sok ilyen van. De idővel haladni kéne az életben, nem pedig a számítógépet nyomni látástól vakulásig.
Jómagam elképzelni nem tudom, hogy gondolkodhat valaki úgy, hogy nincs szüksége akár csak egy párkapcsolatra sem. Szerintem ilyen nem létezik. Mindenkinek kell ilyen téren biztonsági érzet, max nem égeti őt annyira, mint másokat. De attól még ha megkérdik tőled, hogy 30-35 éves korod körül már érdekelne-e a dolog és te nemet mondasz, akkor ott komoly a baj.
Semennyire, amennyiben 13-15 éves forma. Ha ennél több, akkor ott már óhatatlanul jön a kérdés, hogy de hát miért nem érdeklődik a másik nem iránt?
Ezzel az erővel amennyire te nem számítasz normális embernek ennyi idősen, hogy ennyi csak az életed, ezzel az erővel a szüleid egy ebihalat is nevelhettek volna helyetted...
Most van egy óriáscsecsemőjük aki eszik-iszik-s.zarik.
Gratula! Ez aztán az idős emberek, és szülők vágya! Nem volt elég, hogy egyszer már felneveltek, te maradtál a szarás-evés-alvás-gépezés szintjén!
Tőled nem lehet várni gyereket, se feleséget, totális és súlyos hiba is volna.
Tudni illik, hogy nem illik tönkretenni mások életét saját magaddal.
Szerintem ez se nem normális, se nem egészséges. Semmi baj azzal, hogy MÉG nem akarsz családot, azzal sem, hogy valamennyit számítógépezel, és azzal sem, hogy a haverokkal lógsz.
De azt gondolom, hogy egy egészséges gondolkodású fiatal férfi életébe emellett bele kell férnie a barátnőnek is. Vagy legalább a csajozásnak.
A barátnő/feleség ugyanis nem terem a bokorban, ha VALAHA szeretnél családot, meg kell tanulni kapcsolatot építeni és együtt élni valaki mással. És ezt fiatalon kell megtanulni. Ha ez kimarad, később csak a kudarcokat és a gátlásokat fogod gyűjteni, amik egymást generálják. Elmegy feletted az élet, a haverok megnősülnek, gyerekeik születnek, te pedig egyedül maradsz.
De el tudom képzelni, hogy már most is csak egy védekezési mechanizmus részedről: a haveroktól és a számítógépedtől biztosan nem ér fájdalom, a nőktől viszont érhet, ezért kerülöd a kockázatot.
Itt nem arról van szó...
Hanem, hogy a gyerek aki nem gyerek életképtelen, és antiszociális..
Még a szóhasználata is borzalmas: "kockulok".
Ilyet kb. egy tizenéves gyerek mond. A szülők nyilván próbálták egy kicsit "ösztönözni", felnyitni a szemét. Így jött ki rajtuk. De igazából a gyerekük életmódját látván szerintem kétségbe vannak esve..
Nem is csodálkozom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!