Mit problémázik ilyeneken anyám?
Figyelt kérdés
12.es középiskolás vagyok, egy öt éves tagozaton, így jövőre érettségizem. Énekből, etikából meg rajzból kettes leszek év végén, viszont matekból, történelemből és nyelvekből 5. Minden főbb tantárgy négyes vagy ötös, engem a többi abszolút nem érdekell. Megmondtam itthon, hogy azokkal ennél többet nem vagyok hajlandó foglalkozni. Miért vannak ilyen felesleges dolgokon kiakadva?2017. máj. 23. 17:27
11/13 anonim válasza:
Nézd én sem örültem, amikor a nagyon okos lányom biológiából 3-t kapott, de tudomásul vettem, hogy a tanárnő kicsit kretén és irreális elvárásai vannak az 5-ért. Így is 4,7 volt az átlaga egy erős gimnáziumban. A pontszáma bőven megvolt a felvételihez. Plusz pontok sporteredményért, nyelvvizsgáért.
A 2-sel az a gond, hogy, ha kicsit lejjebb csúszol már bukás. Azzal pedig nem jó játszani. Sajnos túl vannak terhelve a diákok, ez igaz. Nem jó kimondani, de válogatni kell, mibe mennyi energiát tesz bele az ember. Ha már itt lazítasz a nyelvvizsgát tedd le, rengetegen képtelenek megcsinálni az egyetem alatt.
12/13 A kérdező kommentje:
Angol felsőbbfokú, német középfokú nyelvvizsgám van, németből pedig előrehozott érettségim
2017. máj. 24. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!