Mit problémázik ilyeneken anyám?
Ennyi idősen már úgy sem vagy köteles beszámolni a jegyeidről.
Én leállítottam anno anyámat,nekem is a főbb tárgyal sikerültek, lazán leérettségiztem mindenbőé, fel vettek egyetemre.
16éves korom óta be se számoltam a jegyemről, eltitkoltam ha becsúszott egy egy hármas,mert anyám őrült.
Négyesnél rosszabb egy tantrágyból se voltam évvégén.
Szóval eltitkoltam,mert így megkíméltem magam további stressztől.
Úgy gondoltam, ez csak rám tartozik.
Általánosban mindig elsírtam magam,ha kihívtak felelni,mert mindig féltem,hogy otthon anya megver,ha rossz jegyet hozok haza.
Szerintem ha egy szülőnek van egy értelmes gyerele,akinek vannak céljai, ne akarjon mindig mindenbe beleavatkozni,ne akarjon mindig tudni a jegyekről
Lehet, hogy titokban félt téged, hogy nem fogsz jó helyet találni a "munkaerőpiacon".
Vagy lehet, hogy villogni akarna veled a szomszédok, barátok , ismerősök előtt, de így nem tud, mert szégyell téged; és haragszik rád; mert nem vagy eléggé annyira jó, hogy tudjon veled villogni, példálózni, hogy "ezt a gyereket én csináltam!"
Enekbol, rajzból ha a tanulni valót megtsnultad, akkor is jobb jegyet fogsz kapni 2-nel, ha bot füled van és egy szál virágot sem tudsz rajzolni.
Nem csak kellemes feladatok vannak. Egyetemen is lesznek olyan targyak, amire azt mondod, hogy minek.
A munkahelyeden is lesznek nem szívesen végzett feladatok.
Anyád azt akarja, hogy tanuld meg , nem csak azt kell elvégezni, amihez kedvunk van.
A jegyeimet az E-naplón nézi.
Nálunk ezeket a tárgyakat is elég komolyan veszik, illetve elég sok házit adnak belőlük, főleg művészet illetve zenetörténet részből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!