Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit problémázik ilyeneken anyám?

Mit problémázik ilyeneken anyám?

Figyelt kérdés
12.es középiskolás vagyok, egy öt éves tagozaton, így jövőre érettségizem. Énekből, etikából meg rajzból kettes leszek év végén, viszont matekból, történelemből és nyelvekből 5. Minden főbb tantárgy négyes vagy ötös, engem a többi abszolút nem érdekell. Megmondtam itthon, hogy azokkal ennél többet nem vagyok hajlandó foglalkozni. Miért vannak ilyen felesleges dolgokon kiakadva?

2017. máj. 23. 17:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%

Ennyi idősen már úgy sem vagy köteles beszámolni a jegyeidről.

Én leállítottam anno anyámat,nekem is a főbb tárgyal sikerültek, lazán leérettségiztem mindenbőé, fel vettek egyetemre.

16éves korom óta be se számoltam a jegyemről, eltitkoltam ha becsúszott egy egy hármas,mert anyám őrült.

Négyesnél rosszabb egy tantrágyból se voltam évvégén.

Szóval eltitkoltam,mert így megkíméltem magam további stressztől.

Úgy gondoltam, ez csak rám tartozik.

Általánosban mindig elsírtam magam,ha kihívtak felelni,mert mindig féltem,hogy otthon anya megver,ha rossz jegyet hozok haza.

Szerintem ha egy szülőnek van egy értelmes gyerele,akinek vannak céljai, ne akarjon mindig mindenbe beleavatkozni,ne akarjon mindig tudni a jegyekről

2017. máj. 23. 18:18
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Mert magasról tojsz az egészre, ezeknél a semmire nem jó tárgyaknál a két szép szemedre megadják az ötöst, nem hogy ha rászánsz 10 percet.
2017. máj. 23. 18:27
 3/13 anonim ***** válasza:
21%
"Ennyi idősen már úgy sem vagy köteles beszámolni a jegyeidről." De, illenék beszámolni a jegyeidről. És én is kiakadnék ha a gyerekem nem lenne HAJLANDÓ próbálkozni a tanulással. A rossz jegyen akkor nem buknék ki ha tudnám hogy megtette amit tud. A lustaságot meg a "nincs kedvem" hozzáállást hasonlóval díjaznám ha ő akar valamit.
2017. máj. 23. 18:30
 4/13 anonim ***** válasza:
19%

Lehet, hogy titokban félt téged, hogy nem fogsz jó helyet találni a "munkaerőpiacon".

Vagy lehet, hogy villogni akarna veled a szomszédok, barátok , ismerősök előtt, de így nem tud, mert szégyell téged; és haragszik rád; mert nem vagy eléggé annyira jó, hogy tudjon veled villogni, példálózni, hogy "ezt a gyereket én csináltam!"

2017. máj. 23. 18:31
 5/13 anonim ***** válasza:
*Csak nem tudja jobban kifejezni magát, ennyi telik tőled, esetleg rád is akart ijeszteni, hogy tanulj jobban, mert annak nemjó munkahely, és további kiabálások is lehetnek a következményei.
2017. máj. 23. 18:32
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
Vagy a hozzáállásával van baja előző. Ha a munkahelyen nem szeretem feladat lesz, azzal se lesz hajlandó foglalkozni?
2017. máj. 23. 18:32
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
*ennyi telik tőle 'd' nélkül a végén, bocsánat.
2017. máj. 23. 18:33
 8/13 anonim ***** válasza:
27%
Hogy lehet rajzból kettest kapni? :'D
2017. máj. 23. 19:25
 9/13 anonim ***** válasza:
74%

Enekbol, rajzból ha a tanulni valót megtsnultad, akkor is jobb jegyet fogsz kapni 2-nel, ha bot füled van és egy szál virágot sem tudsz rajzolni.

Nem csak kellemes feladatok vannak. Egyetemen is lesznek olyan targyak, amire azt mondod, hogy minek.

A munkahelyeden is lesznek nem szívesen végzett feladatok.

Anyád azt akarja, hogy tanuld meg , nem csak azt kell elvégezni, amihez kedvunk van.

2017. máj. 23. 20:15
 10/13 A kérdező kommentje:

A jegyeimet az E-naplón nézi.

Nálunk ezeket a tárgyakat is elég komolyan veszik, illetve elég sok házit adnak belőlük, főleg művészet illetve zenetörténet részből

2017. máj. 23. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!