Anyós azon problémázik, hogy nagyon drága konyhaszekrényt vettunk. Már az egész falut telekurtolte ezzel. Hogyan állítsam le?
Nem kell leállítani, mondja csak nyugodtan. Főleg, ha falun éltek..ott jobb egy irígy, mint 100 sajnálkozó..
Anyukádéktól kaptad, lehet, bántja, nem ő adta rá a pénzt.
Legyél büszke a szüleidre, anyós szövegére pedig csak mosolyogva reagálj, milyen jó, hogy ennyit tudtak segíteni a szüleid.
Ne foglalkozz vele, mondja, ha akarja. Saját magát égeti, nem Téged. Kár vitázni, magyarázkodni.
Hagy mondja..
Mi baja mégis? Nem nekik kell fizetni, nem is az ő konyhájuk..
Akkor mi?
300e amúgy nem elrugaszkodott összeg, ha be is szerelik stb egy konyhaszekrényre
Szia!
Szerintem ne foglalkozz vele. Teljesen jó ár, sőt még kedvező is. Anyósod nincs tisztában az árakkal, illetve gondolom az a típus, aki szerint a sablon 70e-s konyhaszekrény is jó. Igaz, hogy nincs hozzá normális hely, és nem tetszik, nem praktikus stb.
A mi konyhaszekrényünk drágább volt szerelés, szállítás és mosogató nélkül.
Nem is volt olyan drága. Ha az IKEA-ban vetted volna, sokkal drágább lenne és ráadásul pozdorja. + a mosogató + a szállítás, + az összeállítás.
Én 2006-ban vettem 2 felső kétajtós szekrényt, 1 felső sarokszekrényt, 1 210 cm magas kihúzós fiókos szekrényt, 1 kis alsó fiókos szekrényt, egy alsó sarokszekrényt, egy kétajtós szekrényt a mosogatóhoz. Már akkor 500 ezer Ft-ot fizettünk érte, plusz a szállítás ( 6 ezer) és összeállítás (16 ezer).
Amúgy meg mi a franc köze van hozzá az anyósodnak?
Ő fizette?
Szerintem se foglalkozz vele. Már írták előttem, hogy aki valaha is vett,csináltatott konyhabútort, az képben van az árakkal.
Szerintem anyós ezzel egyetlen dolgot ért el, hogy tudjátok, ezentúl semmit nem kell az orrára kötni, mert ha nem ért egyet vele, úgysem tudja magában tartani. Hát ezt jól elintézte magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!