Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eltörtem anyukám diffenbachiáj...

Eltörtem anyukám diffenbachiáját, amit féltve őrzött és most utál. Hogyan békítsem ki?

Figyelt kérdés
Star warsosat játszottam délután, mert unatkoztam. Becsuktam a szemem, hagytam, hogy átjárjon az erő és közben olyan Obi Wan-osan hadonasztam a játék fenykardommal. A nappaliban, ahol ezt csináltam, van egy diffenbachia, amit anyukám nagyon régóta őriz, mindig szaporítja a tövèt, mert még az alap növényt dédim vette fiatalon. Na most én ezt véletlen levertem a fénykardommal az állványról, azt hittem odébb van. Ki se mertem nyitni a szemem, tudtam, hogy nagy a baj. Aztán szóltam anyának, elmondtam őszintén hogy jediztem és ez lett. Az a baj, hogy a növény teljesen ketté tört, nem tudom meg lehet-e menteni, de anyu sírva fakadt és azt mondta inkább takarodjak ki az udvarra. Most jöttem be 5 perce, de meg mindig nem szól hozzam. Hogy kene kozelednem felé?
2017. máj. 15. 20:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
96%
"nem a novenyt siratja anyukad, hanem a vervonalat" - :DD Hülye vagy. :)
2017. máj. 16. 06:04
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális gyerek vagy, akinek a szíve is a helyén. :) De négy óra akárhánykor miért netezel alvás helyett?!
2017. máj. 16. 06:06
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is azon sír egyrészt, hogy ok gyerek Vagy, de annyira nem, hogy ne ott bent játsz már ilyen kisgyermekes játékkal nyilván az más lenne ha mondjuk szerepjátékozol, színészkedsz és pl gyakorolsz úgy vered le). Másrészt ezért esetleg majd elpusztul egy növény ami nagyon fontos neki. Igen, itt a saját nevelési kudarcát is siratta és ha a növény nem menthető. Ez nem egy véletlen eset volt, csak egy felelőtlen kamasz, aki a koránál éretlenebb. Remélem Te takarítottál fel után, ha annyira nagyfiú Vagy. Mondjuk 14 évesen remélem alapban segítesz otthon takarítani.
2017. máj. 16. 08:17
 34/39 A kérdező kommentje:
Reggel akkor keltem mikor írtam, mentem a buszhoz korán. Amugy anyum megmentett valamit a növényből amit elkezdett kigyokereztetni, de nekem még mindig lelkifurim van.
2017. máj. 16. 10:45
 35/39 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem kicsit túljátszod a kretént.
2017. máj. 16. 10:46
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

"A tizennégy évesek régen se kardoztak"

Legalább 4 játék fénykard hever a padláson, pár éve még hülyéskedtek velük a fiaim. A Nerf szivacslövő-kollekciót tavaly ajándékoztam el. Amúgy egyetemet végeztek, az egyikük idén.:-)

2017. máj. 16. 11:11
 37/39 anonim ***** válasza:
Én ezért nem ragaszkodok szinte semmilyen anyagi dologhoz. Új állja a helyét.
2017. máj. 16. 11:52
 38/39 anonim ***** válasza:
47%
"Szerintem kicsit túljátszod a kretént." Pontosan.
2017. máj. 16. 15:45
 39/39 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom, ti milyen tökéletesek vagytok, én most, 40 évesen is bármikor eltörhetek valamit véletlenül, ez már csak ilyen. Kicsit felelőtlen volt, hogy bent kardozott, de nincs mindenkinek udvara vagy játszószobája, lehet, hogy jobb opciója nem volt.

A törékeny dolgokat mindig úgy tekintettem, hogy várható, hogy bajuk lesz egyszer, legalábbis esély van rá.

Nem volt rosszindulat, nem volt oltári nagy butaság... Ha a 14 évesem rosszabbat nem csinálna, büszke lennék rá (úgy is, hogy jelenleg nincs gyermekem).

Igen, értem, hogy féltve őrzött kincs, de ettől még a gyermek nem lesz rosszabb, véletlen eset volt.

2017. máj. 16. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!