Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ekkora baj, hogy eltörtem egy...

Ekkora baj, hogy eltörtem egy poharat?

Figyelt kérdés
Osztálykirándulás volt, véletlenül lelöktem a szekrényről egy poharat. Ki kellett fizetni. Félelmemben a barátnőmre fogtam a dolgot, mert tudtam hogy otthon ez miatt nagy szidást kapok. Nagyon le lettem szidva mintha a szobát robbantottam volna fel.. Mindig ilyen nagy ügy lesz minden kis dologból, meg sokszor ok nélkül vagyok letolva, meg igazságtalnul. Lassan semmit nem mondok el szivesen itthon.. Egyik legjobb tanuló vagyok az osztályban, amúgy sincs velem gond.
2016. dec. 25. 20:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
De miért fogtad a barátnődre?
2016. dec. 25. 20:49
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Itt nem az a gond, hogy eltörtél egy poharat. Hidd el nekem, hogy életed során rengeteg poharat, tányért és sok minden mást is elfogsz törni. Ezek pótolhatóak. A gond a hazugságod, hogy másra kented az egészet. A hazugság az amit a legtöbb ember nehezen emészt meg, és ezért haragszanak.
 3/24 anonim válasza:
13%
akkor a szüleid egy idióták..már bocs..próbálj felülemelkedni rajtuk és amint lehet szabadulj .. de előtte próbálj azért beszélni velük
 4/24 A kérdező kommentje:
Azért kentem a barátnőmre mert mindig nagy szidást kapok ha ilyesmi van. Először szörnyülködést kell hallgatnom majd kétségbeesést, szidást hogy milyen ügyetlen vagyok, van hogy büntetést is.. Amúgy csak az osztálytársak előtt hazudtam otthoniaknak már a rendes történet lett előadva az osztályfőnök által. Nem a hazugságért kaptam fejmosást hanem a pohár miatt :(
2016. dec. 25. 20:59
 5/24 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy sokáig nem is vettem észre, hogy nincs is igazuk és az ilyesmi megesik bárkivel. Hanem magamat hibáztatom, minden butaságért és komolyabb dologért is.
2016. dec. 25. 21:01
 6/24 anonim ***** válasza:
87%
Tul rovid az elet es tul sok valodi problema van ahhoz hogy egy szaros pohar miatt barki egy apro szot is mondjon. Aki megis ezt teszi az egy idiota barom.
2016. dec. 25. 21:03
 7/24 anonim ***** válasza:
90%

A pohár az semmi. A hazugság miatt szégyelld magad.

Ráadásul össze-vissza magyarázol, hogy azért tetted, mert féltél a szüleidtől, ugyanakkor a végén bevallod, hogy az osztálytársaidnak hazudtál, nem is a szüleidnek.

Szóval ráadásul olyanok előtt hazudtál a barátnődről, akik ismerik, és "számon kérhetik".

Ennyire buta nem is értem, hogyan lehetsz, az ilyen kb. két perc alatt derül ki.

Eleve nem értem, hogyan lehet ekkora ügyet csinálni egy ekkora kis semmiségből. És ha ki kellett fizetni? Hány forint lehetett egy pohár? Kb. 200?

Egyszerűen nem értem, miért van, hogy egyesek akkor is problémát gyártanak maguknak, ha amúgy nem lenne.

Egyébként, nem tudom, milyen helyen voltatok, de nagyon nem elegáns egy vendéglátóhelytől kifizettetni egy eltört poharat.

2016. dec. 25. 21:22
 8/24 anonim ***** válasza:
88%

Az a baj, hogy nem veszed észre, hogy tényleg a "rákenéssel" van a gond. Az, hogy eltörtél valamit, az olyan dolog, ami bárkivel előfordulhat, ezért nem érdemelsz szidást.

Az, hogy féltél, nem kifogás, akkor hallgat max. az ember, de nem vádol meg egy ártatlant.

2016. dec. 25. 21:24
 9/24 A kérdező kommentje:
Osztálykiránduláson szobákba voltunk elosztva. A mienkben törtem el a poharat. Nem tudtam mit kitalálni, hogy ne kapjam otthon a szidást lehordást amiért nem vigyáztam és ki kell fizetni miattam.. Nem tudtam mit tenni hirtelen, mert a poharat összeragasztani nem tudtam igy azt mondtam a másik lány volt :/.
2016. dec. 25. 21:30
 10/24 A kérdező kommentje:
Osztálykiránduláson szobákba voltunk elosztva. A mienkben törtem el a poharat. Nem tudtam mit kitalálni, hogy ne kapjam otthon a szidást lehordást amiért nem vigyáztam és ki kell fizetni miattam.. Nem tudtam mit tenni hirtelen, mert a poharat összeragasztani nem tudtam igy azt mondtam a másik lány volt :/. Hiába kérek bocsánatot vagy mondom hogy kifizetem ugyanúgy összeszidnak nem kicsit
2016. dec. 25. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!