Ekkora baj, hogy eltörtem egy poharat?
A pohár az semmi. A hazugság miatt szégyelld magad.
Ráadásul össze-vissza magyarázol, hogy azért tetted, mert féltél a szüleidtől, ugyanakkor a végén bevallod, hogy az osztálytársaidnak hazudtál, nem is a szüleidnek.
Szóval ráadásul olyanok előtt hazudtál a barátnődről, akik ismerik, és "számon kérhetik".
Ennyire buta nem is értem, hogyan lehetsz, az ilyen kb. két perc alatt derül ki.
Eleve nem értem, hogyan lehet ekkora ügyet csinálni egy ekkora kis semmiségből. És ha ki kellett fizetni? Hány forint lehetett egy pohár? Kb. 200?
Egyszerűen nem értem, miért van, hogy egyesek akkor is problémát gyártanak maguknak, ha amúgy nem lenne.
Egyébként, nem tudom, milyen helyen voltatok, de nagyon nem elegáns egy vendéglátóhelytől kifizettetni egy eltört poharat.
Az a baj, hogy nem veszed észre, hogy tényleg a "rákenéssel" van a gond. Az, hogy eltörtél valamit, az olyan dolog, ami bárkivel előfordulhat, ezért nem érdemelsz szidást.
Az, hogy féltél, nem kifogás, akkor hallgat max. az ember, de nem vádol meg egy ártatlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!