Ekkora baj, hogy eltörtem egy poharat?
Sokaknak van gond szövegértéssel, ha nem értik mit magyaráz a kérdező.
A pohár miatt ne aggódj, a rákenésre pedig figyelj legközelebb, hogy ha csinálod ésszel csináld, ha ez nem megy akkor ne kenj semmit senkire.
A többieknek:
A gyerek azért hazudik mert megtanították rá. A szülő tanította meg. Ha minden kis apró hülyeségért leszidják a gyereket akkor ne csodálkozzon senki, ha a gyerek nem akar igazat mondani.
A gyerek tapasztalatai alapján, ha igazat mond akkor szidás fog kapni, ha rosszat tett. A szidást egyik gyerek sem szereti, főleg nem mindennaposan és / vagy minden apróbb dologért.
Ha elkerüli az igazságot akkor nem lesz szidás.
Csak ugye ez nem mindig jön össze. Úgyhogy kérek mindenkit, gondolkozzon el ezeken a dolgokon és jöjjön rá nem a gyereket kéne csesztetni minden esetben a hazugságért.
Elvégre a lábgombát is a gyökerénél fogva kezelik, nem csak a külsőségeket.
Az én sajat anyám megtanított hazudni, amit sajnálok, de ha szepen nem megy az élet, akkor megy csúnyán. És ezt is magam tapasztaltam a saját 18 évem alatt
Szep estet mindenkinek, boldog karácsonyt!
20 Ft. egy menzapohár, mert gondolom nem kristálypohár volt.
Kár volt ennek ekkora feneket keríteni, gondolom unatkozol.
Szép, karácsonyi történet ...
Szerintem egész egyszerűen egy hazudozós kis hisztis vagy.
A pohár semmi, a rákenés undorító. Remélem, hogy cserébe a barátnőd már csak volt barátnőd. Ezek után én tutira nem állnék szóba veled. És nem a pohár miatt, hanem azért, mert az ilyen cselekedet undorító jellemet takar.
Nem a pohár eltörésével/kifizetésével van a baj, mert az bárkivel előfordulhat bármikor, hanem azzal, hogy egy gerinctelen hazudós kis pi csusz vagy, és félelemből inkább rákented a barátnődre a dolgot. Ez undorító. A barátnőd helyében te meg már csak ex-barátnő lennél, mert nem épp szép jellemet takar az, aki képes másra fogni akármit.
A szüleid sem a pohár miatt buktak ki szerintem, hanem azért, mert hazudtál, és olyan embert akartál bajba keverni, aki ártatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!