Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ekkora baj, hogy eltörtem egy...

Ekkora baj, hogy eltörtem egy poharat?

Figyelt kérdés
Osztálykirándulás volt, véletlenül lelöktem a szekrényről egy poharat. Ki kellett fizetni. Félelmemben a barátnőmre fogtam a dolgot, mert tudtam hogy otthon ez miatt nagy szidást kapok. Nagyon le lettem szidva mintha a szobát robbantottam volna fel.. Mindig ilyen nagy ügy lesz minden kis dologból, meg sokszor ok nélkül vagyok letolva, meg igazságtalnul. Lassan semmit nem mondok el szivesen itthon.. Egyik legjobb tanuló vagyok az osztályban, amúgy sincs velem gond.
2016. dec. 25. 20:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a rákenéssel gond van.
2016. dec. 25. 21:33
 12/24 anonim ***** válasza:
55%
Hát öcsém, èn már nem èrtem össze vissza beszèlsz.
2016. dec. 25. 21:33
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
egy pohár nem a világ vége. Még ha egy LCD-tvt zúztál volna be..., akkor megérteném az aggodalmat. De ha megtörtént hát megtörtént. Ezen már nem lehet változtatni. A pohár miatt ne ess depresszióba, az emberek sokkal nagyobb hibákat el tudnak követni, erre jó lelkiekben felkészülni, és megtanulni kezelni az ilyen előre nem látható, váratlan problémákat.
2016. dec. 25. 22:56
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Ez a kifizettetes nekem akkor is fura... Multkor egy elegans szorakozohelyen tortem el egy poharat,raadasul tele volt borral es az is kifolyt(nem az enyem volt). Elnezest kertem a pultos lanytol,de azt mondta semmi gond,feltakarit. Nem is kellett fizetnem,bar a poharban levo bor tulajdonosat meghivtam egy italra. Na mindegy.
2016. dec. 25. 23:27
 15/24 anonim ***** válasza:
71%

Sokaknak van gond szövegértéssel, ha nem értik mit magyaráz a kérdező.

A pohár miatt ne aggódj, a rákenésre pedig figyelj legközelebb, hogy ha csinálod ésszel csináld, ha ez nem megy akkor ne kenj semmit senkire.

A többieknek:

A gyerek azért hazudik mert megtanították rá. A szülő tanította meg. Ha minden kis apró hülyeségért leszidják a gyereket akkor ne csodálkozzon senki, ha a gyerek nem akar igazat mondani.

A gyerek tapasztalatai alapján, ha igazat mond akkor szidás fog kapni, ha rosszat tett. A szidást egyik gyerek sem szereti, főleg nem mindennaposan és / vagy minden apróbb dologért.

Ha elkerüli az igazságot akkor nem lesz szidás.

Csak ugye ez nem mindig jön össze. Úgyhogy kérek mindenkit, gondolkozzon el ezeken a dolgokon és jöjjön rá nem a gyereket kéne csesztetni minden esetben a hazugságért.

Elvégre a lábgombát is a gyökerénél fogva kezelik, nem csak a külsőségeket.

Az én sajat anyám megtanított hazudni, amit sajnálok, de ha szepen nem megy az élet, akkor megy csúnyán. És ezt is magam tapasztaltam a saját 18 évem alatt

Szep estet mindenkinek, boldog karácsonyt!

2016. dec. 25. 23:58
 16/24 anonim ***** válasza:

20 Ft. egy menzapohár, mert gondolom nem kristálypohár volt.

Kár volt ennek ekkora feneket keríteni, gondolom unatkozol.

Szép, karácsonyi történet ...

2016. dec. 26. 08:05
 17/24 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem egész egyszerűen egy hazudozós kis hisztis vagy.

A pohár semmi, a rákenés undorító. Remélem, hogy cserébe a barátnőd már csak volt barátnőd. Ezek után én tutira nem állnék szóba veled. És nem a pohár miatt, hanem azért, mert az ilyen cselekedet undorító jellemet takar.

2016. dec. 26. 10:56
 18/24 anonim ***** válasza:
68%

Nem a pohár eltörésével/kifizetésével van a baj, mert az bárkivel előfordulhat bármikor, hanem azzal, hogy egy gerinctelen hazudós kis pi csusz vagy, és félelemből inkább rákented a barátnődre a dolgot. Ez undorító. A barátnőd helyében te meg már csak ex-barátnő lennél, mert nem épp szép jellemet takar az, aki képes másra fogni akármit.

A szüleid sem a pohár miatt buktak ki szerintem, hanem azért, mert hazudtál, és olyan embert akartál bajba keverni, aki ártatlan.

2016. dec. 26. 11:45
 19/24 A kérdező kommentje:
A szüleim azért akadtak ki mert eltörtem a hülye poharat, mindenért kapok és nem a hazugság miatt ezt próbálom elmagyarázni. Arról nem is tudtak. A lánnyal nem is barátkozok örüljetek.
2016. dec. 26. 18:25
 20/24 A kérdező kommentje:
8Dogalmam sincs miért kellett kifizetni, a szobában vertem le amúgy. Hiába aprópénz ne nekem magyarázzátok ezt..
2016. dec. 26. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!