Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ekkora baj, hogy eltörtem egy...

Ekkora baj, hogy eltörtem egy poharat?

Figyelt kérdés
Osztálykirándulás volt, véletlenül lelöktem a szekrényről egy poharat. Ki kellett fizetni. Félelmemben a barátnőmre fogtam a dolgot, mert tudtam hogy otthon ez miatt nagy szidást kapok. Nagyon le lettem szidva mintha a szobát robbantottam volna fel.. Mindig ilyen nagy ügy lesz minden kis dologból, meg sokszor ok nélkül vagyok letolva, meg igazságtalnul. Lassan semmit nem mondok el szivesen itthon.. Egyik legjobb tanuló vagyok az osztályban, amúgy sincs velem gond.
2016. dec. 25. 20:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
66%

Nem csodálom, hogy a szüleid állandóan leszúrnak, hiszen egy szánalmas kis buta vagy.

Hatszázan írtuk, mégsem fogd fel, mi a baj.

Húzz inkább aludni, aztán iskolába, ne minket fárasszál itt.

Neked amúgy egy nagy pofon hiányzik a legjobban, semmi más.

2016. dec. 26. 19:21
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

1., "Félelmemben a barátnőmre fogtam..."

2., "A lánnyal nem is barátkozok örüljetek."

Akkor most mi van?

Több kérdésem nincs.

2016. dec. 26. 19:27
 23/24 anonim ***** válasza:
50%
Az van, hogy a Kérdező egy unatkozó troll.
2016. dec. 26. 19:49
 24/24 A kérdező kommentje:
Ti is biztos minden kis dologért leordirjátok a tieiteket
2016. dec. 26. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!