Mi hasznosat csináltál ma? Én eltörtem egy poharat:D
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 21:11
1/10 A kérdező kommentje:
Nem is akárhogy:))) Lefejeltem az asztalról:))):D
2010. máj. 5. 21:13
2/10 anonim válasza:
Csúcs vagy! :D
Én befejeztem a szakdogámat, kinyomtattattam, lefűzettem, megírtam egy tételt és egy cégelemzést, és a farmomon termeltem egy csomó növényt, 1 szintet előre léptem XD
Ja, és építettem a kapcsolatot öcsém barátnőjével + elmosogattam
20/L
3/10 anonim válasza:
azügyes xDD én bementem suliba de 1ik orán se voltam benn :D szal sokértelme volt :D hasznosan telt a napom xDD meg pofáztam haveroknak a hétvégémröl amenyni megvan belöle xD
4/10 A kérdező kommentje:
Azta, te se vagy semmi:))) Kétséget kizárólag a növénytermelés volt a leghasznosabb amit ma csináltál:D :)))
2010. máj. 5. 21:26
5/10 A kérdező kommentje:
A másik:D te se vagy semmi:)))
2010. máj. 5. 21:27
6/10 anonim válasza:
délutánomvolta legtartalmasabb... xD aluttam azt anyám hazajön felébreszt aszonyga tanultál? mondom ja ja persze. és mit? őőő olaszt. ja jo. xD
7/10 A kérdező kommentje:
Ismerős régebbről:))
2010. máj. 5. 21:32
8/10 anonim válasza:
nekem kb mindig ezvan ha suliután nemmek sehova csak haza:D estemeg ugye nemalszok de ha délutánse tok akk kénytelen vagyok a suliba:D
9/10 anonim válasza:
elszívtam 4 spanglit, 2-őt délben, 2-őt estefelé. Egész nap romon voltam, egyedül a bankba jutottam el (ahol ügyeket kellett volna intézni), de onnan el kellett jönnöm olyan állapotban voltam. Holnap ugyanez lesz kb. Onnan tudom, mert már január óta ez van minden nap..
10/10 anonim válasza:
Kaptam egy beírást: Amikor a PADTÁSAM LE AKART ÜLNI ÉS A FENEKE ALÁ TARTOTTAM A HEGYES CERKÁMAT ÉS Ő EGY NAGYONNAGYOT ORDÍTOTT. XD vicces eset volt egy beírásért meg is érte!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!