10:22 van! Csináltál már valami hasznosat?
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 10:22
2/14 anonim válasza:
rendet raktam a szobámban.
jah és reggeliztem is.az is hasznos-sztem:)
3/14 anonim válasza:
Igen, felkeltem, kávéztam, bekapcsoltam a gépet. Ez számomra hasznos volt.=)
4/14 anonim válasza:
felkeltem, innentől már akármi is lehet az alvajáráson kívül
5/14 anonim válasza:
rajzoltam:D de ezenkivül egyelőre csak punnyadok és zenét hallgatok, szal ma még nem volt időm megváltani a világot:P
6/14 anonim válasza:
Igen.
Bepelenkáztam a babámat, felöltöztettem, utána játszottunk kicsit. Összekészítettem az ebédet, már sül a sütőben. És most kihasználom, hogy a babám alszik és itt lógok pár percet.:)
Kellemes vasárnapot nektek!
7/14 anonim válasza:
nem.és ha este 10kor teszed fel azt a kérdést,gyanítom akkor is ez lesz a válasz;))
8/14 anonim válasza:
Elszívtam 3 cigit a kávémhoz. :))) Ez mínuszba lendítette a hasznosságot. Bekapcsoltam a gépet. Enni adtam a törpenyuszimnak. kb. zérón vagyok.
9/14 anonim válasza:
oh yeah!!!válaszolok a kérdésedreXD
10/14 anonim válasza:
felkeltem, sírtam, megreggeliztem, sírtam,most itt vagyok és nemsoká sírás következik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!