Mit jelent szerintetek ha hajnalban avval inditottam hogy eltörtem egy poharat. Jot vagy rosszat igy év első napján?
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 10:36
1/9 anonim válasza:
CSAK anyit jelent, hogy még fáradt voltál - ne legyél babonás, ha bemeséled magadnak, hogy ez rossz jel, akkor tényleg el fogsz mindent rontani.
2/9 anonim válasza:
Azt, hogy valami kisebb baj fog történni.
Legjobb lesz, ha gyorsan le is ejtesz egy cseresznyebefőttet, összetörik és le van tudva.
3/9 anonim válasza:
1 pohárral kevesebb van a háztartásodba.Semmi különös jelentősége nincsen.A mai nap is olyan mint a többi.
4/9 anonim válasza:
Rosszat,méghozzá takarítást a pihi helyett.
5/9 anonim válasza:
Hát, nézőpont kérdése.
ROSSZ: Össze kell takarítanod a szilánkokat. Új poharat kell beszerezned a törött helyett, ami vagy sikerül, vagy egy komplett készletet kell venned, hogy ne legyen csiricsáré.
JÓ: Ezen túl nem hiszem, hogy bármiben befolyásolná az életedet ez a kis baleset :=)!
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves kis kommenteket írtatok.Uhh ,jaj de jo ,mert már aggodtam az idei évem miatt,.Boldog Újévet mindenkinek és ó pihenést!
2010. jan. 1. 14:43
7/9 anonim válasza:
Rosszat, mert egyel kevesebb poharad van most.
8/9 anonim válasza:
Szerencsét jelent, pohár, cseréptörés szerencse!!!!
9/9 anonim válasza:
Na akkor mindjárt földhöz is vágok egy 6-os készletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!