Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eltörtem anyukám diffenbachiáj...

Eltörtem anyukám diffenbachiáját, amit féltve őrzött és most utál. Hogyan békítsem ki?

Figyelt kérdés
Star warsosat játszottam délután, mert unatkoztam. Becsuktam a szemem, hagytam, hogy átjárjon az erő és közben olyan Obi Wan-osan hadonasztam a játék fenykardommal. A nappaliban, ahol ezt csináltam, van egy diffenbachia, amit anyukám nagyon régóta őriz, mindig szaporítja a tövèt, mert még az alap növényt dédim vette fiatalon. Na most én ezt véletlen levertem a fénykardommal az állványról, azt hittem odébb van. Ki se mertem nyitni a szemem, tudtam, hogy nagy a baj. Aztán szóltam anyának, elmondtam őszintén hogy jediztem és ez lett. Az a baj, hogy a növény teljesen ketté tört, nem tudom meg lehet-e menteni, de anyu sírva fakadt és azt mondta inkább takarodjak ki az udvarra. Most jöttem be 5 perce, de meg mindig nem szól hozzam. Hogy kene kozelednem felé?
2017. máj. 15. 20:35
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
98%
Az írása alapján nem kisgyerek. És a tárgyak is lehetnek fontosak, meg az élőlények, mint egy növény, ha számunkra kedves emberhez kötődnek.
2017. máj. 15. 21:03
 12/39 anonim ***** válasza:
32%

"És egy 12-14 éves nem gyerek?" de gyerek, csak nem kisgyerek.

Egy 12-14 éves általában már elvárja hogy a szülő ne szóljon bele a dolgaiba.

2017. máj. 15. 21:04
 13/39 anonim ***** válasza:
75%

A növény menthető, csak ki kell gyökereztetni.

El se tudom sorolni, hogy a fiam mennyi virágot, növényt, poharat, tányért tört el véletlenül.

Persze én is morogtam, de ennyi.. a morgás inkább a kedves tárgyaim elvesztése miatt volt, ami másnap már nem is érdekelt. Mindent lehet pótolni..Új virágok, új tányérok, új kedvencek..

2017. máj. 15. 21:05
 14/39 anonim ***** válasza:
53%
Itt a diffenbachia élete forog kockán kit érdekel hány éves apám 55 azt még mindig szokott kardozni meg legót építeni tom és jerryt nézni labdázni meg repülőzni a szobába.
2017. máj. 15. 21:05
 15/39 anonim ***** válasza:
65%
Éljen a legó! Meg a diffenbachia! :)
2017. máj. 15. 21:07
 16/39 anonim ***** válasza:
46%

És egy 12-14 éves nem gyerek?

Érdekes, más kérdésnél írják hogy egy 14 éves már alhat a pasinál/csajnál, meg mehet bulizni..nos hogy van ez?

2017. máj. 15. 21:07
 17/39 anonim ***** válasza:
29%
Nem, nem kisgyerek már 12-14 évesen. Én korábban is tisztában voltam vele, mi az, ami még a dédimamámé volt, és véletlenül sem vesélyeztettem.
2017. máj. 15. 21:08
 18/39 anonim ***** válasza:
46%
Nem gondoljátok hogy kicsit kamuszaga van a kérdésnek?
2017. máj. 15. 21:28
 19/39 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok. Utolsó, most abban mi kamu, hogy valamivel el akartam ütni az időt és elcsesztem? Amúgy arra is gondoltam, hogy veszek neki valami virágot ajándékba. Már hozzám szólt és mondta, hogy mérges, de becsüli, hogy nem fogtam hugomra hanem bevallottam. Nem tudom tudja e még megmenteni, mert a szára tört ketté de nem túl szépen hanem roncsolodott.
2017. máj. 15. 21:47
 20/39 anonim ***** válasza:
25%

Egy kiskamasz NEM kisgyerek, aki nem érti azt az alap dolgot, hogy a lakásban NEM hadonászunk minden szarral, mert balesetveszélyes.

Furcsa, az 5 éves öcsém tudja, hogy bottal, karddal KINN szabad, benn nem. Pont.

Én is piszok mérges lennék ideig-óráig, de nem is a növény, hanem a gyerekem ostobasága miatt.

2017. máj. 15. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!