Eltörtem anyukám diffenbachiáját, amit féltve őrzött
és most utál. Hogyan békítsem ki?
Figyelt kérdés
Star warsosat játszottam délután, mert unatkoztam. Becsuktam a szemem, hagytam, hogy átjárjon az erő és közben olyan Obi Wan-osan hadonasztam a játék fenykardommal. A nappaliban, ahol ezt csináltam, van egy diffenbachia, amit anyukám nagyon régóta őriz, mindig szaporítja a tövèt, mert még az alap növényt dédim vette fiatalon. Na most én ezt véletlen levertem a fénykardommal az állványról, azt hittem odébb van. Ki se mertem nyitni a szemem, tudtam, hogy nagy a baj. Aztán szóltam anyának, elmondtam őszintén hogy jediztem és ez lett. Az a baj, hogy a növény teljesen ketté tört, nem tudom meg lehet-e menteni, de anyu sírva fakadt és azt mondta inkább takarodjak ki az udvarra. Most jöttem be 5 perce, de meg mindig nem szól hozzam. Hogy kene kozelednem felé?
19: Ajándék virágot most inkább felejtsd el... hacsak nem egy 3 méteres diffenbachiáról van szó.
2017. máj. 15. 21:56
22/39 anonim válasza:
A roncsolódott szárat egyenesre kell vágni és vízbe tenni. Szépen ki fog gyökeresedni és mehet ismét a földjébe.
2017. máj. 15. 21:57
23/39 A kérdező kommentje:
Nem hadonasztam valami szarral, hanem egy műanyag fény karddal köröztem, mint Obi Wan. Es azt hittem távolabb vagyok a növénytől.
Jo, akkor nem veszek virágot neki. De miért nem jo ötlet?
Amugy nem volt az a diffenbachia 3 méter, csak kb fél méter.
2017. máj. 15. 22:04
24/39 anonim válasza:
Ez nagyon jó volt. :D
2017. máj. 15. 22:17
25/39 anonim válasza:
Öleld meg, és mondd el, hogy nem akartál bánatot okozni neki, ne haragudjon. Máskor meg figyelj oda jobban. Nyugi, nem lesz baj, dehogyis utál.:-)
2017. máj. 15. 22:19
26/39 anonim válasza:
14 evesen kardozik a kisgyerek. Szerintem nem a novenyt siratja anyukad, hanem a vervonalat. Meg megdicser, hogy nem fogod a hugodra. Lenyugozo, lassan kozepiskolaskent kepes vagy felelosseget vallalni a tetteidert. Minden elismeresem.
2017. máj. 15. 23:29
27/39 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális hogy 14 éves játszik, régen is ez volt csak ma divat hogy 14 évesen a pialason járjon a fiatal esze :/ Egyébként anyukád szeret csak kicsit szomorú :) és szerintem tök aranyos vagy
2017. máj. 15. 23:38
28/39 Argloss válasza:
Elhúzod a kezed az arca előtt és azt mondod neki, hogy a virág magát törte el. Jedi vagy, nem fog tudni ellenkezni.
2017. máj. 16. 00:11
29/39 anonim válasza:
"Szerintem ez teljesen normális hogy 14 éves játszik, régen is ez volt csak ma divat hogy 14 évesen a pialason járjon a fiatal esze "
Na hagy kötözködjek kicsit: A tizennégy évesek régen se kardoztak. "Nagyon régen" már dolgozó emberek voltak, az én korosztályom meg már csajozni próbált, nem úgy játszott mint egy hét-nyolcéves gyerek.
2017. máj. 16. 04:28
30/39 A kérdező kommentje:
Argloss: a jedik jóra használják az erejüket. Nem akarom,hogy átvegye testemben a hatalmat a sötét oldal.
Es akinek nem esett volna le, írtam, hogy unalmamban játszottam jediset, nem full komoly szerepjátékként mint egy kisgyerek. És a nagy játék ennyi volt. Ne akarjunk már fent azon,hogy 14 évesen játszottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!