Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eltörtem anyukám diffenbachiáj...

Eltörtem anyukám diffenbachiáját, amit féltve őrzött és most utál. Hogyan békítsem ki?

Figyelt kérdés
Star warsosat játszottam délután, mert unatkoztam. Becsuktam a szemem, hagytam, hogy átjárjon az erő és közben olyan Obi Wan-osan hadonasztam a játék fenykardommal. A nappaliban, ahol ezt csináltam, van egy diffenbachia, amit anyukám nagyon régóta őriz, mindig szaporítja a tövèt, mert még az alap növényt dédim vette fiatalon. Na most én ezt véletlen levertem a fénykardommal az állványról, azt hittem odébb van. Ki se mertem nyitni a szemem, tudtam, hogy nagy a baj. Aztán szóltam anyának, elmondtam őszintén hogy jediztem és ez lett. Az a baj, hogy a növény teljesen ketté tört, nem tudom meg lehet-e menteni, de anyu sírva fakadt és azt mondta inkább takarodjak ki az udvarra. Most jöttem be 5 perce, de meg mindig nem szól hozzam. Hogy kene kozelednem felé?
2017. máj. 15. 20:35
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
75%
19: Ajándék virágot most inkább felejtsd el... hacsak nem egy 3 méteres diffenbachiáról van szó.
2017. máj. 15. 21:56
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
A roncsolódott szárat egyenesre kell vágni és vízbe tenni. Szépen ki fog gyökeresedni és mehet ismét a földjébe.
2017. máj. 15. 21:57
 23/39 A kérdező kommentje:

Nem hadonasztam valami szarral, hanem egy műanyag fény karddal köröztem, mint Obi Wan. Es azt hittem távolabb vagyok a növénytől.

Jo, akkor nem veszek virágot neki. De miért nem jo ötlet?

Amugy nem volt az a diffenbachia 3 méter, csak kb fél méter.

2017. máj. 15. 22:04
 24/39 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó volt. :D
2017. máj. 15. 22:17
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Öleld meg, és mondd el, hogy nem akartál bánatot okozni neki, ne haragudjon. Máskor meg figyelj oda jobban. Nyugi, nem lesz baj, dehogyis utál.:-)
2017. máj. 15. 22:19
 26/39 anonim válasza:
35%
14 evesen kardozik a kisgyerek. Szerintem nem a novenyt siratja anyukad, hanem a vervonalat. Meg megdicser, hogy nem fogod a hugodra. Lenyugozo, lassan kozepiskolaskent kepes vagy felelosseget vallalni a tetteidert. Minden elismeresem.
2017. máj. 15. 23:29
 27/39 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ez teljesen normális hogy 14 éves játszik, régen is ez volt csak ma divat hogy 14 évesen a pialason járjon a fiatal esze :/ Egyébként anyukád szeret csak kicsit szomorú :) és szerintem tök aranyos vagy
2017. máj. 15. 23:38
 28/39 Argloss ***** válasza:
100%
Elhúzod a kezed az arca előtt és azt mondod neki, hogy a virág magát törte el. Jedi vagy, nem fog tudni ellenkezni.
2017. máj. 16. 00:11
 29/39 anonim ***** válasza:
9%

"Szerintem ez teljesen normális hogy 14 éves játszik, régen is ez volt csak ma divat hogy 14 évesen a pialason járjon a fiatal esze "

Na hagy kötözködjek kicsit: A tizennégy évesek régen se kardoztak. "Nagyon régen" már dolgozó emberek voltak, az én korosztályom meg már csajozni próbált, nem úgy játszott mint egy hét-nyolcéves gyerek.

2017. máj. 16. 04:28
 30/39 A kérdező kommentje:

Argloss: a jedik jóra használják az erejüket. Nem akarom,hogy átvegye testemben a hatalmat a sötét oldal.

Es akinek nem esett volna le, írtam, hogy unalmamban játszottam jediset, nem full komoly szerepjátékként mint egy kisgyerek. És a nagy játék ennyi volt. Ne akarjunk már fent azon,hogy 14 évesen játszottam.

2017. máj. 16. 04:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!