Megtehetem ezt?

Figyelt kérdés
Nem jó a kapcsolatom anyukámmal, apámmal pedig évek óta nem beszéltem, így oda biztos nem mehetek. Nyáron betöltöm a 18-at és a barátom is szeretne elköltözni otthonról. Miután betöltöttem megtehetem, hogy összepakolok és egyszerűen elmegyek? Ő viszont nem tölti be, ha neki beleegyezik az anyja elköltözhet? Illetve egy haverja is költözne velünk, hármunk mekis fizetéséből lenne esélyünk megélni? Merre lenne érdemes egyáltalán albérletet keresni? Mind a hárman suliba járunk, illetve rám még az egyetem is vár, így főállásban nem tudnunk elmenni igazándiból dolgozni. Esélytelen, hogy így meg tudjunk élni?

2017. máj. 9. 21:19
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
47%

Én is ilyen naiv voltam, hogy azt hittem, majd keresek 100 ezer forintot, és hú abból csak 30 lesz az albi, a többi meg kaja meg szórakozás. Aha. Bekrepált a telefonom, nem volt beköthető normális internet, elő kellett fizessek egy mobilnetre, beteg lettem és gyógyszer kellett, szóval rengeteg olyan kis apró, váratlan kiadásom volt egy hónapban, amivel nem kalkuláltam. Jól hangzik, hogy hárman éltek 300 ezerből (amúgy én ebbe a közösködésbe se mennék bele, max. a barátommal), de valószínűleg a gyakorlat nem ez lenne.

Én még várnék egy kicsit, megpróbálnék koliba menni.

2017. máj. 10. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!