Megtehetem ezt?

Figyelt kérdés
Nem jó a kapcsolatom anyukámmal, apámmal pedig évek óta nem beszéltem, így oda biztos nem mehetek. Nyáron betöltöm a 18-at és a barátom is szeretne elköltözni otthonról. Miután betöltöttem megtehetem, hogy összepakolok és egyszerűen elmegyek? Ő viszont nem tölti be, ha neki beleegyezik az anyja elköltözhet? Illetve egy haverja is költözne velünk, hármunk mekis fizetéséből lenne esélyünk megélni? Merre lenne érdemes egyáltalán albérletet keresni? Mind a hárman suliba járunk, illetve rám még az egyetem is vár, így főállásban nem tudnunk elmenni igazándiból dolgozni. Esélytelen, hogy így meg tudjunk élni?

2017. máj. 9. 21:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%

9-essel egyetértek, te is ugyanúgy dolgozol majd, mint ők, az, hogy neked épp puncit tett a lábad közé a jóisten, nem jelent automatikus többletmunkát!

Am. 3-an már ha szűkösen is, de ki tudtok jönni albiban (tapasztalat)! Én drukkolok nektek. ;!

2017. máj. 9. 22:43
 12/31 anonim ***** válasza:
78%

Jelenleg. De lesz visszaút ha később jönnek a problémák? Ilyen témáknál kezdődik...

Egyetemre készülsz, gondolom ismered a status quo fogalmát. Ahogyan elkezdődik most ez az egész azt nagyon nehéz lesz később megváltoztatni, ha valami mégse tetszik.

2017. máj. 9. 22:45
 13/31 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom mennyit fizetnek most ilyen munkára 85-100e ft-ot?

Meglehet élni belőle de butaság dacoskodni és játszani a felnőttet, és úgy élni mint egy kínai rabszolga aki dolgozik 40ezerért, és hatod magával él emeletes ágyas szobában, ahova csak aludni jár "haza"

Ráadásul még mellette tanultok is, így aztán triplán marhaság az egész. Még csak 18 sem vagy, már rossz a szülőkkel való viszonyod, engem is vertek el mert rendőr vitt haza, pár hétig hallgattam hogy mennyire cigány dolog ez, utána ment minden tovább, lett szakmám, dolgozom és normális a viszonyunk. Szóval nem tudom megérteni min lehet összekapni gyerekként egy felnőttel akin több teher van mint rajtad, házasságban még megérteném, de így?

Én azt mondom mindenki maradjon a helyén ahol eddig volt, és ne a lázongás legyen az első, mert dobálózni könnyű az ilyen dolgokkal, viszont súlyos pénzeket kifizetni a koszfészekért, amiből a bérbeadónak szép fizetés kiegészítése van, ti meg úgy éltek majd mint a koldusok, csak épp fizettek is érte.

24F

2017. máj. 9. 22:57
 14/31 anonim ***** válasza:
54%
Most kezded tönkretenni az életed.Az utolsó válaszolóra figyelj!
2017. máj. 9. 23:55
 15/31 anonim ***** válasza:
30%

13-asnak igaza van!

Ha annyira nem birod otthon, akkor költözz barátodhoz, valamennyit beleadsz a rezsibe, plusz ksjába. Sokkal jobban kijöttök majd pénzügyileg. Nem kell súlyos pénzeket fizetni albérletre, több időd is lenne, amit meg albérletre költenél félre is teheted, és később házat vagy lakást veshel belőle.

20/L

2017. máj. 10. 00:02
 16/31 anonim ***** válasza:
94%
Nem akarom magamra vállalni a femináci szerepet, de ha együtt éltek, akkor az a szokás, hogy mindent harmadoltok. A srácok keze se fog lerohadni, ha elmossák maguk után a dolgaikat, vagy összedobnak egy paprikás krumplit.
2017. máj. 10. 00:28
 17/31 anonim ***** válasza:
88%

hehehehe

itt mindenkinek akinek problémája van azt mondják, hogy költözzön el, majd amikor valaki el akar költözni, annak azt, hogy ne.

nektek semmi se jó

hehehehehehe

2017. máj. 10. 00:55
 18/31 anonim ***** válasza:
50%

Jókat írtak eddig, ha mekis munkával 100at lehet keresni tanulás mellett, a sok minimálbéres mind odamenne. Milyen indittatás vezet az orvosira? Ha embereknek akarsz segíteni, ne a mekiben keresd meg a rávalót, ahol tönkreteszed őket a kajával,nekem ez ellentmondás. Inkább menj kórházba takarítani.

Ha jól állsz pontokkal,biztos tudnál valami értelmesebbet is dolgozni,vagy menjetek ki 1-2 évre külföldre. És ahogy már írták,legyen b és c terv is,2és1 személyes is.

2017. máj. 10. 06:10
 19/31 anonim ***** válasza:
85%
Hű, hát nagyon laza itt mindenki. Első kérdésem, hogy pestről van-e szó, mert itt egy két mini szobás albérlet, üszkve 40m2 is 110 plusz rezsi. Tehát mindannyiótok fizujának a fele elröppent. 150 ezer marad, jegyzetekre, ruhákra, tisztaságira, ételre, gyógyszerre, bérletre, kikapcsolódásra, stb. Ez finoman szólva is nagyon szűkös. Amit meg végképp nem értek, iskola és egyetem mellett mégis, hogy lehet 100 ezret keresni? Ha a meki jó kedvébe van és 700-at ad egy órára (nem tudom egyébként) az akkor is közel 40 óra/hét, ami egy főállásnak felel meg. Tapasztalataim szerint egy ilyen munka mellett egy levelező is nehéz, nemhogy az orvosi meg nappali gimi mellett. Arról még csak szó sem esett, hogy ki ad ki ilyen fiataloknak lakást, hogy ha 6 év alatt egyikőtök lelép, hogy fizetitek az ő részét, míg mást találtok, hogy spórolsz össze akár egy nyelvvizsgára.... stb. A terved sajnos ésszerűtlen. Ha ennyire nem bírod otthon, inkább nézegesd a vágyott egyetem koli lehetőségeit. Orvosi mellett azt a havi 20-at is nehezen fogod összekaparni, de még mindig sokkal reálisabb.
2017. máj. 10. 07:32
 20/31 anonim ***** válasza:
81%

Drága, miért neked kéne főzni és takarítani? Mert fiúk? Ugyanmar! Nem a középkorban élünk. Szóval guercolni akarsz 2 fiú után. Nem az volt a bajod, hogy ugráltak otthon?

45N

2017. máj. 10. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!