Szülők mit szólnátok hogy a 18 éves fiatok éjszakai felnőtt klubba akarna menni?
Na,ezért nem lesz nálunk soha jóléti társadalom,az itteni válaszokból adódóan.
Az emberek többsége igénytelen proli.
18 éves "nagyfiú" mehet éjszakai klubba,ha van rá pénze.
Attól,mert 18 évesen jogilag felnőtt a gyerek még ebben a korban a legtöbben középiskolások.Kivétel a középiskolából kibukott szerencsétlenek,akikre még talán büszke is a szülő,hogy nem járta ki.
18 évesen,ha a gyereknek adnak költőpénzt,ha el is megy ilyen helyre biztos a szülei nem fogják megtudni.
Amúgy meg ugyan miből lenne erre pénze?
Ti szórakozásra nem szoktatok adni pénzt a gyerekeiteknek?
Most itt nem felnőtt klubra gondolok,hanem mozi,megenni egy sütit a barátaival,stb...?
Lefogadom,ha az lett volna a kérdés,hogy lány mehetne e felnőtt bárba,akkor itt mindenki tiltotta volna...
Nagyon messze van még ez a nép nyugattól...
"Attól,mert 18 évesen jogilag felnőtt a gyerek még ebben a korban a legtöbben középiskolások."
Marharépa. 18 éves korában elvégezte.
"Kivétel a középiskolából kibukott szerencsétlenek,akikre még talán büszke is a szülő,hogy nem járta ki. "
Marharépa másodszor: 18 éves korában elvégezte.
Én pl 19 évesen érettségiztem,mert késtem egy évet.
De egy normális szülőnek nem 18 éves koráig tart a gyereknevelés.
Nem azt mondtam,hogy felnőtt klubra adjon neki pénzt,de ha pl kér valami szükségletre pénzt,a legtöbb szülő adni szokott a gyerekének,és idővel úgy is összespórolja a zsebpénzét,így titokban is megteheti,ha nagyon ez a vágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!