Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők mit szólnátok hogy a...

Szülők mit szólnátok hogy a 18 éves fiatok éjszakai felnőtt klubba akarna menni?

Figyelt kérdés

2017. máj. 5. 08:36
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
Azért pár válaszadó ezt túltolta. Nem kell ebbe mindent belemagyarázni, hogy nem tud csajozni, meg stb. Kíváncsi, a haverokkal jó szórakozásnak tartják, egyszer belefér az életben, had lásson ilyet is. Anyutól meg tényleg ciki kérni, akkor már inkább aputól. :D
2017. máj. 5. 23:07
 32/36 anonim ***** válasza:
14%

Na,ezért nem lesz nálunk soha jóléti társadalom,az itteni válaszokból adódóan.

Az emberek többsége igénytelen proli.

18 éves "nagyfiú" mehet éjszakai klubba,ha van rá pénze.

Attól,mert 18 évesen jogilag felnőtt a gyerek még ebben a korban a legtöbben középiskolások.Kivétel a középiskolából kibukott szerencsétlenek,akikre még talán büszke is a szülő,hogy nem járta ki.

18 évesen,ha a gyereknek adnak költőpénzt,ha el is megy ilyen helyre biztos a szülei nem fogják megtudni.

Amúgy meg ugyan miből lenne erre pénze?

Ti szórakozásra nem szoktatok adni pénzt a gyerekeiteknek?

Most itt nem felnőtt klubra gondolok,hanem mozi,megenni egy sütit a barátaival,stb...?

Lefogadom,ha az lett volna a kérdés,hogy lány mehetne e felnőtt bárba,akkor itt mindenki tiltotta volna...

Nagyon messze van még ez a nép nyugattól...

2017. máj. 6. 04:46
 33/36 anonim ***** válasza:
15%

"Attól,mert 18 évesen jogilag felnőtt a gyerek még ebben a korban a legtöbben középiskolások."

Marharépa. 18 éves korában elvégezte.

"Kivétel a középiskolából kibukott szerencsétlenek,akikre még talán büszke is a szülő,hogy nem járta ki. "

Marharépa másodszor: 18 éves korában elvégezte.

2017. máj. 7. 04:50
 34/36 anonim ***** válasza:
Marharepa utolso..valoszni most érettségizik
2017. máj. 8. 05:58
 35/36 anonim ***** válasza:
Engem anyám elengedett, de azt mondta, hogy túl drágák az italok, így adott két palack fél literes ásványvizet, hogy igyam azt. Bevittem feltűnés nélkül egy szatyorban.
2017. máj. 8. 19:13
 36/36 anonim ***** válasza:

Én pl 19 évesen érettségiztem,mert késtem egy évet.

De egy normális szülőnek nem 18 éves koráig tart a gyereknevelés.

Nem azt mondtam,hogy felnőtt klubra adjon neki pénzt,de ha pl kér valami szükségletre pénzt,a legtöbb szülő adni szokott a gyerekének,és idővel úgy is összespórolja a zsebpénzét,így titokban is megteheti,ha nagyon ez a vágya.

2017. máj. 8. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!