Szülők mit szólnátok hogy a 18 éves fiatok éjszakai felnőtt klubba akarna menni?
Miért ne mehetne? Még lóvét is adnék neki, ha még tanuló, és nincs melója, illetve ha megtehetem, belefér a családi költségvetésbe. Sajnos az elcseszett oktatási rendszer, ill. a társadalmi "elvárások" miatt elég sokáig koptatja az ember az iskolapadot, így jellemzően egy 18 éves, kvázi felnőtt embernek ritkán van önálló keresete.
De emellett ugyanúgy jár neki a jóság, mint nekem, vagy bárkinek. Ha én magamnak megfinanszírozom a hülyeségeimet (cigi, új telefon, egyéb stb blabla, ami nem létszükséglet, de örömöm lelem benne), akkor a fimatól miért vonnám meg azt, amiben úgy gondolja, hogy örömét leli. Az más kérdés, hogy magam miatt nem szórnám ilyesmire a lóvét, de ha ő ezt igényli, akkor menjen. Nem mindegy, hogy egy sztriptíz bárban, vagy egy diszkóban költi el a lóvét?
szóval igen, felőlem mehetne, és ha mondja, hogy "fater kéne egy kis lóvé csajokat bambulni", akkor megkapja, persze ésszerű korlátok között.
De azért nem árt elbeszélgetni vele, hogy OK, még fiatal, meg esetleg keresi önmagát, de ez ne állandósuljon, inkább orientálódjon a párkapcsolat irányába.
Nagyon gáz, hogy ezt megkérdezi... olyan mintha a 18 eves fiad a csecseden lógna még....
Kedves fiad ezt nem érzi gáznak? Vagy amikor töcskölni fog akkor is ott leszel majd mellette? Jövő generációja...
Azt, hogy halálra röhögöm magam!
Te is egy életképtelen szülő vagy, és ezt adtad át sajnos a gyerekednek is!
1.) Ha épelméjű szülő lennél, akkor eszedbe se jutna másoktól függővé tenni! Főleg nem egy ilyen volumenű kérdésben: ide 80-90 % kiskamasz-kamasz jár, 5-7 % 10 éven aluli, és van talán olyan 0,0001 %, amelyik normálisan fog válaszolni, ahogy én is. Úgy, hogy te is megértsd, a te szinteden mondom el.
Pénzt adni??? Naná, hogy nem!
1.) Ha ilyen életképtelent sikerült nevelni, akkor keresse is meg a rávalót. Ha oda kell menni a klubba felnőtt, meg a papírforma szerint is, ha meg pénz kell rá, akkor meg gyerek! Ilyen nincs!
2.) A gyereked sajnos a könnyebbik utat választotta, nem tud csajt fogni magának. Ezért próbálkozik be az útszélieknél, természetesen a család pénzéből.
3.) Te nevelted ilyenné, de akkor viseld is a következményeket. Nem kell hápogni utána, hogy mibe keveredett, illetve nem kell rinyálni azon se, hogy életképtelen, és alja némberekkel akar "ismerkedni". Mert el fog jönni ez a pillanat is, igen.
4.) Én a helyedben nagyon alaposan körülnéznék, és elbeszélgetnék vele. Biztos vagyok benne, hogy a fű már rég előkerült, ott meg aztán melegágya az ilyen helyeken.
Tehát a fiad már drogfogyasztó is lehet.
5.) Akinek ez eszébe jut, az élete üres, céltalan, és az alvilághoz, maffiózokhoz húzódik.
6.) Van munkája? Na ugye. Otthon mennyire segít be? Na ugye. Mindig mindenre zsebpénzt kér még? Na ugye.
Keresse meg a rávalót.
Más ennyi idős korában már rég diákmunkázik akár nyáron is, és félreteszi szűkösebb időkre a megkeresett pénzt. Egész évre. De nem a szüleitől lejmol, főleg nem prostituáltakra, műnőkre.
7.) Nagyon sajnállak, hogy nem sikerült semmi értéket átadni a fiadnak.
8.) Téged is sajnállak, hogy itt írkálsz és kérdezel. Ilyeneket... Egy felelős szülő simán el tudja ezt dönteni, közönség nélkül is.
9.) Egy jó szülőben viszont fel sem merül az a kérdés, hogy adjon-e rá pénzt?
Ha te "gyerek" vagy:
- Állj elé a szüleid elé, és kérj tőlük ott, ne pedig itt végezz előzetes felmérést.
Egyrészt mi nem a szüleid vagyunk, másrészt pedig aki ahhoz nagylegény, hogy ilyen helyekre menjen, az tartsa titokban és ne a szüleitől lejmoljon, keresse meg rá azt a pénzt, amit az útszéliekre elköltene.
- Sajnállak, hogy csak idáig terjed, ez az igényed.
- Sajnállak azért is, mert arra kell vetemedned, hogy ilyen rihékhez "vonzódj".
- Gondolkodj el, hogy mit szúrtál el, és hogy rendes, normális nőkhöz tudsz-e közeledni, akarsz-e, és egyáltalán ők elfogadnak-e?
- A 18-as tartalmú "felnőtt" filmekről le kéne állnod sürgősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!