Szülők mit szólnátok hogy a 18 éves fiatok éjszakai felnőtt klubba akarna menni?
75 %-os, nem egyértelmű.
Ha neked egyértelmű, akkor szedjél rá gyógyszert.
"Szülők mit szólnátok hogy a 18 éves fiatok éjszakai felnőtt klubba akarna menni?"
Neked ebben hol van itt az egyértelmű? Ez ugyanúgy lehet szülő, mint a gyereke is.
És már hogy írtam, HA "gyerek", akkor pedig meg fogja találni a rá vonatkozó pontokat, leírásokat.
Te is 75 %-os csak egy kiskamasz vagy, még szöveget se tudsz értelmezni. Inkább a nyelvtankönyvre és az irodalomra feküdnél rá, illetve a logikai feladatokra, matematikára.
"Juj, azért az ciki szerintem, ha valaki anyutól kér pénzt ilyen helyre."
Egy 18 éves srácnak a megfelelő helyen kéne szórakoznia, a barátaival programokra menni, az éjszakai klub felnőttek esetében sem megszokott, szerintem járjon megbízható helyekre.
Nekem nem világos, hogy ez egy sima szórakozóhely, vagy valami sztriptízbár?
Mindkét esetben mehetne felőlem, ha szórakozóhely, akkor adnék pénzt is, ha még tanul, nem dolgozik.
Ha ilyen erotikus jellegű helyre menne , azt nem finanszíroznám, ha ennyire akarja, akkor dolgozzon meg érte.
Drága tini #21, egy szülő SOHA nem itt kérdezz, itt a tinik beszélnek a szülők nevében :)
Régen gáz lenne, ha egy 40 körüli ember ide íirna, mit tegyen a gyerekével :), ashol 15 évesek írogatnak főként.
"kár pénzbeni, akár lelki támogatást."
Ja, tanulni és élni, de nem qrvázni, röhejes :)
Persze, reális, hogy 45 éves apuka ilyent ír :)
EZ a gyerek, volt. Egy szülő nem itt kérdez, és nem ilyen stílusban, buták vagytok, mint a fekete föld.
Hogy adj e neki pénzt ilyenre...? Hmmm NEM :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!