Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya azt hiszi, hogy lelki...

Anya azt hiszi, hogy lelki problémáim vannak. Mit kezdjek vele? 14l

Figyelt kérdés

Megmutattam neki pár zenét,amit szeretek.Meglepő módon az egyiket megkereste magyar felirattal.(August D-The last

[link]

Azóta azt hiszi valami bajom van,pedig nincs.

Mit csináljak,hogy abba hagyja ezt a 'mond el mj baj van' dolgot?

14l

2017. máj. 3. 18:16
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Nem jó link,elnézést

[link]

2017. máj. 3. 18:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én vannak? Ha nincs, akkor mondd, hogy anya, nem is értettem a szövegét, csak tetszik a zene.
2017. máj. 3. 18:22
 3/15 A kérdező kommentje:

2-es

Nincs semmi bajom.Jó ötlet azt mondani,hogy nem értem a szöveget,csak tudja,hogy az összes zenének amit hallgatok meg szoktam nézni a fordítását.És említettem is neki.

De köszi a választ

2017. máj. 3. 18:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én Mansont hallgatok, de nincsenek problémáim 😲

A BTS nek rengeteg rajongója van, nem hinném hogy a legtöbb azért hallgatja mert valami baja van.

2017. máj. 3. 18:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg nincs semmi bajom, és naponta kérdez arról, hogy játszok e a kék bálnával...
2017. máj. 3. 19:13
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
Örüljetek neki, ha érdeklődik az anyukátok! Másnak le se sz... a fejét...
2017. máj. 3. 19:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Tölts vele több időt, beszélgess vele többet, és akkor nem fog annyit aggódni.
2017. máj. 3. 19:22
 8/15 anonim ***** válasza:
4%

"Örüljetek neki, ha érdeklődik az anyukátok! Másnak le se sz... a fejét..."

Így van! Szép dolog az, ha egy anya foglalkozik a gyermekével. Például megkínozza. Netán rendszeresen. Netán testileg is. Netán a kedves férjecskéje szintén...?

Némelyik szegény, szerencsétlen anya annyit fáradozott a gyermeke kínzásával, hogy nem bírta már tovább... Szegény... micsoda áldozatokkal tud járni az anyaság... Sajnálni tudom csak...

2017. máj. 3. 20:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi ez a zene és pontosan miről szól, most nem fogom megnézni sem, de attól azt hiszem releváns a válaszom: Mondd meg neki, hogy neked nincsenek lelkiproblémáid, de érdekes hallgatni másét. Sőt tulajdonképpen hasznos is lehet.

Az olvasásra mondják, hogy közben a főhőssel rengeteg olyan érzelmet, örömet, bánatot, beletörődést, megoldást, katarzist stb. "élsz át" amit egyébként soha nem éreznél, tapasztalnál. Ez fejleszti az érzelmi intelligenciát, empatikusabbá tesz és érzékenyebbé mások problémájára, tapasztalataira.

Nyilván nem ilyen hangsúlyosan, de szerintem az ilyen típusú zenék is fejleszthetik ezt az oldalát az embernek.

2017. máj. 3. 22:13
 10/15 anonim ***** válasza:
40%

Hát.. mindenképp valamilyen példa, minta, modell a számodra egy ilyen alkotás, mivel gyerek vagy és most tanulod az életet. És amik hatnak rád, azok formálnak.

MÉG nincsen lelki problémád, de ha kritikus mennyiségben vesz körül mentális betegek megnyilvánulása (és ez a zeneszám az), akkor az nyomot hagy benned.

Elég nyomasztó zeneileg is amúgy.

Jó lenne tudni a módját, hogy ne mentális zavarok tanulmányozásával foglald le magad, hanem eetne gészséges viselkedésmintákat találj inkább.

Talán anyukád is ehhez szeretne segítséget adni.

2017. máj. 4. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!