Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 40 éve kilépett apád az...

40 éve kilépett apád az életedből, öregségére bevállalnád ha most rászorul?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 26. 12:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
65%

Ez sok mindentől függ

Moért ltpett ki ?

2017. ápr. 26. 12:12
 2/27 anonim ***** válasza:
85%
biztos hogy nem :D
2017. ápr. 26. 12:13
 3/27 A kérdező kommentje:
Mert szüleim elváltak mikor gyerek voltam,ő meg mindig csak akkor keresett mikor bajban volt!
2017. ápr. 26. 12:13
 4/27 anonim ***** válasza:
88%

Biztos, hogy nem.

Az én apám ugyan csak 15 éve lépett ki az életünkből. De a válás óta nem foglalkozott velünk. Anyámat többször beperelte gyerektartás csökkentését kérvényezve. Most meg jött azzal, hogy ő már öreg és beteges és lassan ápolásra szorul. Hogy nem akar ránk akaszkodni, de az idősek otthonát nekünk kellene fizetni. Mert hiába van új felesége meg családja, de ez a mi dolgunk.

2017. ápr. 26. 12:21
 5/27 anonim ***** válasza:
92%

elhajtanám, meg csak akkor keresett amikor rászorult...

ilyen ember oldja meg egyedül a gondjait

24F

2017. ápr. 26. 12:21
 6/27 anonim ***** válasza:
92%

Nem. És nem csak úgy a levegőbe beszélek. Szüleim is elváltak. Soha nem foglalkozott velünk, kisgyerekként sem. Nagyobb koromban próbáltam vele normális kapcsolatot kialakítani. Nem volt vevő rá.

Nem kötődöm hozzá. Ennyi erőből minden idegent is befogadhatnék.

2017. ápr. 26. 12:27
 7/27 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Sajnos, ezt kell hogy írjam, én is ugyaígy jártam. Apám sok-sok év után megkeresett, és nem is titkolta, hogy azért, mert úgy gondolta, hogy én fogom ápolni. Kicsit meglepődtem, hogy mégis hogy gondolja ezt, és aztán közöltem vele, hogy erre ne számítson, nagyon jó ápolónők vannak, meg öregotthonok, és neki pedig van annyi nyugdíja, hogy megfizesse őket. (amúgy sem vagyok egy ápolós típus)
2017. ápr. 26. 12:31
 8/27 anonim ***** válasza:
95%
Amikor gyerekkoromban és fiatal felnőtt koromban nekem lett volna rá szükségem, akkor nem volt ott, most a gondjaival már nem kell. És ezt nem lehet annyival elintézni, hogy mégiscsak az apám, mert egyszerűen nem alakult ki olyan kapcsolat köztünk. Lehetne éppen a szomszéd bácsi is, kábé úgy állok hozzá.
2017. ápr. 26. 12:34
 9/27 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,én is így gondolom! Ettől függetlenül a temetést nekem kell állnom ha odakerül a sor?
2017. ápr. 26. 12:58
 10/27 anonim ***** válasza:
0%
sőt akár szülőtartást is
2017. ápr. 26. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!