Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem lenne gond az anyagiakk...

Ha nem lenne gond az anyagiakkal, és minden rendelkezésedre állna, bevállalnád a második gyereket?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Már van egy 3 éves fiúnk aki nagyon szeretne egy kistesót,apa is szeretné.Én viszont nem merem bevállalni.

9éve vagyunk együtt párommal és még mindig imádjuk egymást,a fiúnk igazi szerelemgyerek.Szerencsére mindent meg tudunk neki adni,boldogságban,szeretetben,szerelemben élünk.Szeretnék én is még egy gyereket de nem merem bevállalni azért,mert párom szülei nálunk laknak így mi vagyunk az egyik szobában, ők a másikban, a többi helyiség közös.Túl zsúfoltan lennénk a mi szobánkban, így én még várnék a kistesóra?Ti mit tennétek?

2015. nov. 24. 13:55
1 2 3 4
 1/37 anonim válasza:
38%
Simán, de ahhoz sok pénz kelle
2015. nov. 24. 13:56
 2/37 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Már egy 3 évessel sem laknék egy szobában. Hogyan tudtok este beszélgetni, tv-t nézni, szexelni?
2015. nov. 24. 14:00
 3/37 anonim ***** válasza:
92%

Azt írod a kérdésben, minden rendelkezésre áll. De mégsem. A hely egy alapvető feltétele a gyerekvállalásnak. 2 gyereket nem vállalnék velünk 1 szobába.

Nekünk 1 gyerekünk van, nappali + 2 szobás a ház, de így elég hármunknak. Ha lenne még egy gyerek, kellene még egy szoba.

Amíg nincs külön lakrészetek, addig nem vállalnám.

2015. nov. 24. 14:03
 4/37 anonim ***** válasza:
90%

"Ha nem lenne gond az anyagiakkal, és minden rendelkezésedre állna, bevállalnád a második gyereket?"

Nem,egyet sem. Élvezném a pénzem!

"Sziasztok,

Már van egy 3 éves fiúnk aki nagyon szeretne egy kistesót,apa is szeretné.Én viszont nem merem bevállalni.

9éve vagyunk együtt párommal és még mindig imádjuk egymást,a fiúnk igazi szerelemgyerek.Szerencsére mindent meg tudunk neki adni,boldogságban,szeretetben,szerelemben élünk.Szeretnék én is még egy gyereket de nem merem bevállalni azért,mert párom szülei nálunk laknak így mi vagyunk az egyik szobában, ők a másikban, a többi helyiség közös.Túl zsúfoltan lennénk a mi szobánkban, így én még várnék a kistesóra?Ti mit tennétek?"

Így NEM! Csak ha valaki (ők vagy mi)külön költözünk vagy legalább egy nagyobb házba.

2015. nov. 24. 14:03
 5/37 anonim válasza:
9%
Igen! A gyereknek nagyon fontos a testvér (ha nem a legfontosabb), bármit megadhatsz neki, de testvér nélkül szegény lesz. Sokan adnának testvérkét gyereküknek, de nem lehet...
2015. nov. 24. 14:07
 6/37 A kérdező kommentje:
Elég nagy a lakás többi része így a nappaliban,előszobában vagy az étkezőben tv-zünk,beszélgetünk,romantikázunk, a szexet is megoldjuk :) napközben amikor óvoda van.
2015. nov. 24. 14:07
 7/37 anonim ***** válasza:
88%

Hányingerem van már ettől a "kell a testvér" dumától.

NEM MINDENÁRON!!!

2015. nov. 24. 14:11
 8/37 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ezen esetben nem állnak rendelkezésre az anyagiak, nincs hova tenni a második gyereket.
 9/37 A kérdező kommentje:
Hármas én is pontosan így gondolom .
 10/37 A kérdező kommentje:
Hetes én nem azt mondtam,hogy KELL hanem,hogy annyira szertjük egymást,hogy SZERETNÉNK még egy babát.
2015. nov. 24. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!