Most mi legyen? Tanúnak kértek fel egy esküvőre, de van egy kis gond. (többi lent)
Figyelt kérdés
Agorafóbia és szoc.fobiábal küzdök viszont ezt nem sokan tudják, sajnos még a testvérem sem, mivel kis gyerek korunk óta nem egymás mellett nöttünk fel.Idővel megtudta volna ezt is , de ez az egész téma annyira hirtelen jött.... Valljam be hogy a betegség miatt nem fog menni , vagy a jó öreg vodka&xanax párost bevetve vágjak bele?
Már most rá parázok ,hogy milyen égő lenne ott egy pánikroham.
2015. jún. 6. 23:11
1/6 anonim válasza:
Itt az ido, hogy a tesod megtudja a betegseged. Nem nagy dolog szerintem, emiatt nem fog megsertodni vagy ilyesmi.
2/6 anonim válasza:
Szerintem sem fog sem megsértődni, sem megharagudni. Ha rendes és jó a kapcsolatotok, akkor megérti, mondd el nyugodtan:) Jobb elmondani, én a helyedben nem halogatnám sokáig.
3/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nincs más választásom.Még ma beszélek vele erről.Köszi a válaszokat!
2015. jún. 7. 08:35
4/6 anonim válasza:
Igy van, az oszinteség a legjobb megoldás.
28N
5/6 anonim válasza:
Szerintem is mond el minnél hamarabb, amíg el nem terjed hogy te leszel a tanú. Ha 2-3 hét múlva változtatják meg addigra az egész rokonság tudni fogja és kérdezgetnek majd, hogy dehát miért nem?!
6/6 A kérdező kommentje:
Elmondtam, meg van beszélve.
Viszont az szarabbul esett neki ,hogy idáig erről nem tudott.
2015. jún. 9. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!