Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi legyen? Tanúnak...

Most mi legyen? Tanúnak kértek fel egy esküvőre, de van egy kis gond. (többi lent)

Figyelt kérdés

Agorafóbia és szoc.fobiábal küzdök viszont ezt nem sokan tudják, sajnos még a testvérem sem, mivel kis gyerek korunk óta nem egymás mellett nöttünk fel.Idővel megtudta volna ezt is , de ez az egész téma annyira hirtelen jött.... Valljam be hogy a betegség miatt nem fog menni , vagy a jó öreg vodka&xanax párost bevetve vágjak bele?

Már most rá parázok ,hogy milyen égő lenne ott egy pánikroham.

2015. jún. 6. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Itt az ido, hogy a tesod megtudja a betegseged. Nem nagy dolog szerintem, emiatt nem fog megsertodni vagy ilyesmi.
2015. jún. 6. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem fog sem megsértődni, sem megharagudni. Ha rendes és jó a kapcsolatotok, akkor megérti, mondd el nyugodtan:) Jobb elmondani, én a helyedben nem halogatnám sokáig.
2015. jún. 7. 00:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nincs más választásom.Még ma beszélek vele erről.Köszi a válaszokat!
2015. jún. 7. 08:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Igy van, az oszinteség a legjobb megoldás.

28N

2015. jún. 8. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is mond el minnél hamarabb, amíg el nem terjed hogy te leszel a tanú. Ha 2-3 hét múlva változtatják meg addigra az egész rokonság tudni fogja és kérdezgetnek majd, hogy dehát miért nem?!
2015. jún. 8. 21:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Elmondtam, meg van beszélve.

Viszont az szarabbul esett neki ,hogy idáig erről nem tudott.

2015. jún. 9. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!